Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nannanana

czy wystajace kosci policzkowe to wada czy zaleta?

Polecane posty

Gość nannanana

a pod nimi takie jakby małe wciecie na policzkach?

Gość katiiikaa
Każdemu podoba się co innego. Modelki często mają takie kości. Mi się to nie podoba.

Gość kułecko
też takie mam :p

Gość nannanana
nie no aż takich jak ta anorektyczka nie mam bez przesady ;) powiedzmy takie choć mamy inny typ urody chodzi mi o kosci policzkowe http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://bi.gazeta.pl/im/c1/09/c8/z13109697Q,Keira-Knightley.jpg&imgrefurl=http://www.plotek.pl/plotek/2029020,79592,13109130,,11.html?ftst%3D1&h=930&w=620&sz=85&tbnid=sIVINF5kfcLaFM:&tbnh=92&tbnw=61&zoom=1&usg=__Tz0Mv3d1nlo6tUR6qQhFbn8e4dw=&docid=_NSWAa0QfhW40M&sa=X&ei=zfIGUbPlOKj24QTXtoCICQ&ved=0CEEQ9QEwBA&dur=1298

Gość nannanana
brzydka mysle ,że nie jestem ,a czy ladna to nie mnie oceniac ;) mam powodzenie wiec okropna chyba nie jestem...

no to na tej podstawie ocen czy to wada czy zaleta. my mozemy jedynie widzac twoje zdjecie, bo jak sama widzisz po wklejanych zdjeciach - kosci policzkowe nie maja znaczenia.

Gość nannanana
no tak ,ale nie chodziło mi o ocene mojego wygladu ,ale czy wam sie takie kości podobaja czy bardziej okragle buzie tak ogolnie

dziewczyno - widzialas na zdjeciach - nie mają znaczenia. podobaja mi sie i takie i takie o ile kobiety sa ladne...... jedna - pyza piekna, a druga z koscmi policzkowymi - rownie piekna. kosci wystajace, ukryte - co za roznica?

Gość meeeeeeeeeeeeezatkaaa
pytanie z serii czy duże piersi są wadą czy zaletą a czy piegi są ładne czy brzydkie a czy lepiej być chudym czy szczupłym :o

Gość gdziestrumykpłyniezwolna...
Moim zdaniem zdecydowanie zaleta. Jesli policzki nie są jakieś bardzo zapadnięte to przecież pożądany kształt policzków , nawet osobom o okrągłych twarzach zaleca się żeby ciemniejszym pudrem podkreślali policzki . po to są róże itd żeby uwydatnić kości policzkowe. Oczywiście chude , kośkie twarze już ładne nie są ,ale to tak samo jak pyzate

Gość gość
Moim zdaniem to wada. Mnie się wystające kości policzkowe nie podobają i cieszę się, że takich nie mam.

Gość gość
Wystające kości policzkowe to cechą typowo wschodnio europejska rosjanki bardzo często mają wysokie kości

Gość gość
Jak dziewczyna jest ładna to zaleta ,a jak ma brzydki nos i przypomina wiedzme to jeszcze bardziej ją to degraduje

Gość gość
Nie,jak twarz jest kwadratowa.Wyglada to seksi tylko w trojkacie,czyli szersze u gory a szczęka bardzo wąska

Gość Iczi
Oczywiscie ze zaleta . Kiedys kobiety jeszcze poszczypywaly policzki zeby wyly bardziej wyraziste ,

Gość gość
No właśnie to wygląda oblesnie w trojkatnej twarzy bo się robi " konska japa "

Gość sda

Wystajace kosci policzkowe nadaja charakteru twarzy 😉 Tylko ci, ktorzy ich nie maja nie wiedza jaka to zaleta. 

Gość Niesda

Zależy. Wystające kości policzkowe plus wyrazista, mocna i kwadratowa szczęka u kobiet wygląda tragicznie. Proste- za dużo kości, czyli ostrych linii daje efekt męskiej twarzy. No chyba,że ma zabójcze duże piękne oczy, które 'bronią' twarz

Gość Niesda

Lub  miękko zarysowane pelne usta