Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotostro ffa

materialny świat

Polecane posty

Gość kotostro ffa

zakochał się we mnie facet, ja czuję coś do niego ale to jeszcze nie miłość, rozważam dalsze bycie, nie wiem czy się angażować, oprócz różnych wątpliwości są również takie: facet, lat 46, dawno po rozwodzie, nie utrzymuje kontaktu ze swoim dzieckiem (20 lat), które jestw polsce (my mieszkamy zagranica) facet mieszka w pokoju wynajmowanym w domu z innymi polakami, zarabia tyle, że żyje z tygodnia na tydzień, nie ma oszczędności (choćby kilku tysięcy zł) ja mam 36 lat i po prostu zastanawiam się, czy to facet dla mnie, ma dużo fajnych cech jako człowiek ale jako facet, partner jest chyba mało zaradny, nie ma celu, bałabym się, że wszystko będzie na mojej głowie bo ja nie wyobrażam sobie życia na pokoju w tym wieku:( co myślicie?

Gość richall34jest w canadzie
ty laska w dupie cisie poprzewracoalo? masz 36l i na ksiecia lliczysz sponsora????? nie ten wiek chyba, hahhhhhahhahaahhaha ja sie zejdziecie mieszkanjie wynajac i heja w czym problem????????? wiele singli tak mieszka bo taniej,

Gość dzollanan z podlasie33
dama sie znalazla?a co ty z posagiem?panna na wydaniu? podstarzala samica, ciesz sie ze ktokolwiek chce cie w tym wieku

Gość kotostro ffa
czyli to ja jestem zepsuta??? fajnie wiedziec tak swoją drogą to tak, mam mały posag mieszkanie w w-wie:), stąd właśnie dylematy bo może facet jest po prostu nieudacznikiem (mieszkania mi nikt nie dał, jeszcze je spłacam)

Gość kotostro ffa
jeszcze fajna doopa ze mnie, zdziwił byś się kolego:) mam lepsze ciało i twarz niż niejedna dwudziestoparolatka, poza tym nie szukam sponsora tylko partnera (na każdej płaszczyźnie życia), nie chce trafić na leniwego utrzymanka a coś mi tak śmierdziiii

Gość Nerwobólka
No to intercyza. A nieudacznikiem nie jest w końcu pracuje...

Gość dzollanan z podlasie33
fajna dupa????????to szukaj takiego z kasa, wygladem wiekiem mlodym w czym problem/ze zastanawiasz sie nad nieudacznikiem 46 letnim w pokju na stancji? widac nie etes tka super skoro sama prawie kolo 40:) pindolenie takie ze szok wstyd

Gość KOBIEA ROZDARTA 34
kredyt wziela na 40 lat i sie szczyci?uwaza to za sukces zycia?? maryjo boska, niedziwne ze grubo po 30 , szukasz kogos,wczesniej kolesie sie zorientowali ,ze jestes materialistka, hahahhaha i kopneli cie w zad a tu sie obudzilas przed 40

Gość ja cie rozumiem,
Wiem ze zagranica nie latwo kogos znalezc .Jesli facet ci odpowiada pod wzgledem charakteru i osobowosci ,to co to ma za zaczenie , pieniadze rzecz nabyta ,zawsze mozna zarobic .Jesli sama wynajmujesz mieszkanie sama dla siebie to przeciez on moze sie wprowadzic do ciebie .

Gość miraaaaaaaa78
masakra co za ludzie