Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrananacałego

zamienił mnie na kase

Polecane posty

Gość przegrananacałego

Mój facet zamienił mnie na kasę tzn wybrał życie za granicą, gdzie sporo zarabia. Przyjeżdża sporadycznie do kraju na parę dni i uważa, że można tak tworzyć rodzinę. Nie da sobie przetlłumaczyć, że życie tysiące km od siebie to jest zero delikatnie mówiąc. Jak wraca ja powinnam skakać z radości, bo Pan wrócił na chwile do domu. To straszne uczucie wiedzieć, że ktoś kto mówi ze Cię kocha zamienia Cie na kasę i rezygnuje z bycia z Toba dla pieniędzy. Tu miłości raczej być nie może z jego strony...rodzina i miłość sprawia iż ludzie chcą być blisko siebie a nie latami daleko. Macie jakieś doświadczenia w podobnych sytuacjach?

mysle, ze po prostu macie inne wizje zwiazku, inne priorytety. nie zebym przesadzala, ale czy to jest do pogodzenia? ty go potrzebujesz przy sobie, on chce miec pieniadze- znalazl taka mozliowsc i wyglada na to, ze jest zadowolony, jezeli jest to dla ciebie opcja do przyjecia- mozesz pojechac do niego i zyc z nim razem, ale emigracja to nie jest latwa sprawa i nie kazdy da sobie rade/ emocjonalnie zwlaszcza/

Gość dupa Biskupa
a kto ci broni jechac do niego?

Gość przegrananacałego
on nie che żebysmy razem wyjechali za granicę...proponowałam to albo wyjazd do innej części Polski...nie on chce jeździć sam..

Gość doceń gest
doceń to, że dla niego jesteś tańsza niż dziwka na zachodzie

Gość to koniec związku
ma kogoś zagranicą i żeby mieć czyste sumienie stworzył sytuację żebyś to ty podjęła decyzję o rozstaniu

Gość przegrananacalego
no tez na to stawiam. ze kogos tam ma...i żeby wyjśc na niewinnego chce żebym ja powiedziala ze odchodzę...

Gość przegrananacalego
i co byście zrobiły...powiedziały że odchodzę żeby on czuł się w zgodzie z własnym sumieniem i zwalił cała wine na mnie, czy jednak nie wypowiedziały takich słów?

ja bym podziekowala mu za jego towarzystwo .Oczywiscie pod warunkiem, ze jestes pewna o slusznosci swojej decyzji. Rozumiem, ze ktos chce wyjechac, zarabiac wiecej, nie ma ochoty pracowac , jak niewolnik za male pieniadze.Wszystko zgoda ale jesli mozesz pozwolic sobie na wyjazd z nim, a on nie chce tego, jest to conajmniej dziwne . Mozna w czasie przesunac to , bo cos tam , ale generalnie dziwne zachowanie twojego faceta.

Gość wredniucha10
pojedź do niego, zrób mu niespodziankę - i wszystko się wyjaśni!

Gość wredniucha10
z resztą... już pokazał, że ma cię w dupie więc już nie ma znaczenia kto na kogo zwali winę - to już nie związek tylko toksyczne gówno

Gość wredniucha10
i nie zamienił cię na kasę tylko na inną babę - ale jak wraca do Polski to też by sobie pobzykał - pstryknie palcami, a ty juz jesteś!

Gość przegrananacałego
większość stawia na babe zresztą ja sama tez ....a z tym pstrykaniem palcami i jestem to zupełnie nie tak...no to zamienił mnie na inna babę a tu udaje ze dalej mu zależy....obrzydliwe

Gość dla faceta
zawsze kasa bedzie wazniejsza niz kobieta

Gość przegrananacałego
w nocy obudziłam się, bo wydawało mi się, że ktoś puka do drzwi. otworzyłam oczy i zobaczyłam swojego faceta klęczącego nade mną ze sztywnym penisem w dłoni i pukającego mnie tym sztywnym członkiem w czoło. zapytałam, co on robi, a on odpowiedział spokojnie, że tak tylko się bawi. a najgorsze jest to, że przyznał się do tego, iż robi to prawie każdej nocy i w ogóle zdziwiło go to, że się dopiero teraz zorientowałam

Gość rwfrfwrf
Mam doświadczenie, mam.. Komornik i podobne klimaty bo normalnych, polskich pensji nie starczyło gdy pracodawcy odechciało się płacić. Jesteś tak dogłębnie głupia i tępa, autorko tematu, że jestem bliska życzyć ci, żebyś się nauczyła życia i coś pojęła na swoim przykładzie.

Gość przegrananacałego
widzę ze już 2 ososby uzywaja tutaj tego nicku...spoko a co do tego że jestem głupia...no wybacz ale na glupia sama wychodzisz skoro kogos obrażasz