Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kllaudusiaa:-*

pomocy-chlopak

Polecane posty

Hejka, czy sa tu jakies starsze dziewczyny co znaja sie na seksie? Mam problem, bo wczoraj nie bylo rodzicow mojego chlopaka i ja u niego bylam i on wtedy mnie rozebral i wlonczyl glosno muzykie. Kazal mi wlozyc moja renkie w jego majtki i gdy to zrobilam to sie bardzo wystraszylam. Potem sie poplakalam i pooszlam do domu, a on mnie odprowadzil. Powieccie czy od tego moge miec dziecko? Glupio mi rozmawiac z mama bo mysle, ze ona sie domysla co wczoraj robilam. Moj chlopak dzisiej sie caly dzien nie odzywa, pewnie jest na mnie zly za to, ze ucieklam :-( nie chce go stracic bo go bardzo kocham.

Jak do niego dzwonilam to odrzucal polaczenia, co ja zle zrobilam? Wyglupilam sie ale powinien mnie zrozumiec ze boje sie miec teraz dzieci. Jak go przekonac ze jeszcze za wczesniej?

A moj brat juz zna mojego chlopaka i tez dzisiaj pytal gdzie on jest, tak jakby sie domyslal o wszystkim.

Eeee, to uprawialiście sex ? czy mialaś tylko ręke w jego majtkach ? bo nie mogę do konca zrozumiec

Dziewczyny pomozcie mi co powinnam teraz zrobic? Nie mam takich doswiadczonych kolezanek, z reszto wstydzilabym sie im powiedziec co zrobilam, do konca zycia by sie ze mnie smialy ze sie poplakalam.

No juz dotykalam go w majtkach...

Halo?

No nie, raczej nie.

raczej nie ? o.o matko to nawet nie wiesz ?! dzieciaku do nauki a nie za takie rzeczy sie bierzesz!!!

Wiem, chyba napisalam co robilismy i nie jestem takim dzieckiem.

matko ile ty masz lat ?! dowiedz się najpierw co dokładnie robiliscie wtedy moze ktoś ci pomoze

a więc jeżeli doszlo tylko do pieszczot to nic nie będzie, a jeżeli uprawialiście sex to nie wiem czy jestes w ciazy, zalezy czy sie zabezpieczaliscie [chociaz prezerwatywy nigdy nie dadzą 100% pewności] czy się w ciebie spuścił czy nie, czy mialas dni plodne itp.

Gość alecooztego
NIE JESTES W CIĄŻY NA 100% . Chłopakowi napisz sms, ze przepraszasz za soje zachowanie i że chcesz porozmawiac.

A ja nie wiem czy mialam dni plodne a poczym to poznac. On mnie dotykal w piersi, a ja mu trzymalam chwile reke w gaciach, bylo tam mokro i boje sie ze jajniki na mnie przeszly, a wiem ze i palcami mozna sie zaplodnic. Duzo dzisiej o tym czytalam, z reszta z miesiac temu na wychowaniu do zycia w rodzinie pani nam dawala podpaski a chlopakom prezerwatywy i mowila jak latwo mozna zajsc w ciaze.

Ale ja mu pisalam ze nie chcialam i ze nie wiem czemu tak zrobilam, wstyt mi teraz przed nim ale nie chce go stracic. Pierwszy raz bylam rozebrana przed chlopakiem i sie wystraszylam.

Mam dysfunkcje i zaswiatczenie od lekarza, prosze mi to wybaczyc. Mam za to inne talenty. Ladnie maluje. a co z moim chlopakiem? Nie moge spac, juz drugiej nocy a jutro w szkole znowu mnie beda dziewczyny pytac czemu mam takie spuchniete oczy i co znowu powiem ze mnie cos ukonsilo?

Gość nu nu
moja córka w 5 klasie podstawówki na wychowaniu w rodzinie dostała podpaski

Teraz sie czssy zmienily, u nas dawali dopiero. Kiedys kobiety majac szestnascie lat sie zenily, a teraz trzydziesci. Takze nie ma co generalowac.

Ide spac bo mama mi juz kaze swiatlo zgasic. Jakbyscie jeszcze mogly mi cos doradzic. Byla bym bardzo w dzieczna. Buziaczki slodkich snow