Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hela90001

NIE MOGĘ SIĘ PRZYTULIC DO MOJEGO FACETA

Polecane posty

Gość hela90001

Bo jak się przytulam to np gdy już idziemy spac to on myśli że chce się z nim kochac i on od razu jest wtedy pobudzony i chce seksu a ja nie chcę tylko mówię mu że chciałam się tylko przytulic to on się obraża i mówi że mi się znudził skoro ja nie chcę seksu, a z drugiej strony jak mam chciec skoro on nie przykłada się o tego żeby mnie pobudzic, rozpalic, zrobic najpierw dobrze a dopiero potem taki czysty seks, a on na pobudzenie mnie poświęca dosłownie parę sekund i już we mnie wchodzi! masakra:O Twierdzi wtedy że nie może mnie dłużej pobudzac bo już nie może wytrzymac i musi we mnie wejśc, nie wiem już jak mam z nim rozmawiac

Gość Jooooolietka
Ja mam tak z calowaniem - 1 kiss a ten juz ready- faceci ;) A swojemu powiedz ze albo zrobi to tak jak trzeba albo niech jezdzi na recznym

Gość : to ja
Spoko, nie jesteś sama, z tym że ja mam bardziej łatwo :-) przyzwolenie równą się sex więc jak mnie boli głowa to lepiej nie kusić losu :-) ale za zwyczaj rozumie jak mu wytłumaczę dlaczego nie. Po prostu zwał konika, dziękuje, dowidzenia.

Gość hela90001
Mówiłam mu wiele razy żeby się postarał mnie bardziej pobudzac i poskutkowało na trochę ale potem znów to samo, tłumaczył się potem że ja loda nie robię a on by chciał żebym to częściej robiła ja mogę ale on musi najpierw iśc do łaienki i go umyc dobrze ae mu się zazwyczaj nie chce więc ja mówię dobranoc mu