Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 223portffffelekr

potrzebuje zdjecie/skan legitymacji szkolnej 1995r

Polecane posty

Gość 223portffffelekr

Witam potrzebuje zdjęcie lub skan legitymacji szkolnej z datą 00-00-1995r Imię nazwiskto szkoła i zdjęcie mogą być wymazane ... proszę o szybką odp.

Gość po co,chcesz oszukac?
jaka szklola? ja mam z podst . wtedy mzoe byc?

Gość 223portffffelekr
wolałbym z liceum np.. taka teraźniejsza ... sam mam 19 lat a legitka 1995 potrzebna w innym celu ... :)

Gość gość
Jakby ktoś potrzebował legitymacji to bardzo łatwo sobie załatwić w NOVA Centrum Edukacyjne. Fajna szkoła i wystarczy sie zapisać na jakiś darmowy kierunek i legitkę dostaniesz od ręki :)

Gość gość
Jeśli potrzebujesz legitymacji to zapisz się do szkoły policealnej. Ja np chodziłam do NOVA w Olsztynie robię już drugi darmowy kierunek i powiem, że jestem mega zadowolona no i legitka mi przysługuje normalnie.

Gość gość
W NOVA Centrum Edukacyjne nabór na wiosnę 2018 już trwa. W szczególności zapraszamy na kierunki takie jak: - Technik bezpieczeństwa i higieny pracy - Techniki informatyk - Technik usług kosmetycznych - Asystent nauczyciela przedszkola - Grafik komputerowy multimediów - Specjalista do spraw dietetyki Jeśli chcesz spełnić swoje marzenia i podnieść kwalifikację serdecznie zapraszamy do zapoznania się z Naszą ofertą w sekretariacie 11-041 Olsztyn, Plac Jana Pawła II 4 tel.: 89 512 20 22 lub 796 400 142 www.nova.edu.pl