Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minipizza

Wypadek autobusowy ODSZKODOWANIE

Polecane posty

Gość gość
Ja tez kiedys walczylam o odszkodowanie i bardzo wtedy doceniłam pomoc http://www.drmaliszewskakancelaria.com/ , warto miec radce prawnego podczas egzekwowania odszkodowań, przynajmniej wiadomo ze nikt nas nie oszuka.

Gość gość
Mozna zwrocic sie do prawnika, np www.adwokat-lodz.eu to sprawdzona kancelaria. Caly proces troche potrwa ale uzyskasz naprawde wysokie odszkodowanie jezeli jest tak jak mowisz

Gość gość
W zeszłym roku, końcem września jadąc do pracy kierowca autobusu gwałtownie zahamował w wyniku czego wszyscy którzy stali w autobusie się wywrócili, podobno nawet niektórzy siedzący spadli z siedzeń. Przyjechała policja, karetka itd. Trafiłem na pogotowie gdzie rozpoznali skręcenie nogi oraz naderwanie więzadeł. Do tej pory nie starałem się o odszkodowanie, ostatnio noga zaczęła mnie znowu boleć i poszedłem zrobić rezonans magnetyczny (za który zapłaciłem 500pln), okazało się że więzadła są niby ok pomimo tego że kilku lekarzy stwierdziło że mam luz w kolanie i uszkodzone więzadła krzyżowe. Z rezonansu magnetycznego wyszło między innymi że mam pękniętą łękotkę. W pracy ubezpieczam się też dodatkowo. Jakie mam szanse i jakiego przedziału odszkodowanie wchodzi w grę?

Gość gość
Popieram osoby, które uważają, że w takim przypadku warto zasięgnąć pomocy prawnika. Pomoc można znaleźć chociażby na http://cswadwokaci.pl/specjalizacja/odszkodowania - tam zajmują się tego rodzaju skomplikowanymi tematami.

Gość Jagoda66
Walczyłam o odszkodowanie w podobnej sprawie. Tylko, że u mnie to był autokar wycieczkowy, jak się wybierałam do Wilna na wycieczkę. Skorzystałam z usług DRB i oni pomogli mi wywalzczyć więcej pieniążków. Tobie też powinni pomóc. Pozdrawiam

Gość gallaaa
Firma EuCO się sprawdzi w takim przypadku. Sprawdźcie sobie ją. Oni zajmują się odzyskiwaniem odszkodowań.

Gość Robik32
W takich przypadkach najlepszą opcję jest postawienie na kancelarię odszkodowawczą, która podejmie już odpowiednie kroki aby pomóc Ci w uzyskaniu odpowiedniej wysokości odszkodowania. W moim przypadku zdecydowanie na plus zaprezentowała się Auxilia.pl która od samego początku w pełni profesjonalnie zajęła się moim przypadkiem. Opłacili sprawę sądową, pomogli mi w ogarnięciu całej papierologi i ostatecznie doprowadzili do zwycięstwa :)

Gość gość
Fakt jest taki, że bez pomocy profesjonalistów trudno cokolwiek osiągnąć. Wiem, że faktycznie na pewno euco pomaga w tego typu sytuacjach.