Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaupiszonek

problem, prosze o pomoc kochanych kafeteriowiczów

Polecane posty

Gość klaupiszonek

mianowicie ostatnimi czasy bardzo dużo schodłam, miałam kompleksy oponke na brzuchu i boczki. Po stracie ponad 10 kg oponka zniknęła a boczki zostały. Czy znacie jakieś ćwiczenia na zlikwidowanie boczków, wyćwiczenie brzucha i powiększenie mięśni piersieowych? Uprzejmie prosze o odpowiedzi ps: wrzucam fotke http://imageshack.us/photo/my-images/829/cam00840.jpg/

Gość ewaabra
poszukaj filmików z Ewą Chodakowską

Gość dobra_mama
pięknie wyglądasz, żadnych boczków nie widać! jesteś sexy, napisz jak do tego doszłaś :)

Gość ??????noo
polecam hula hop z masażerem na boczki idealne

eh, jak mozna likwidowac takie cos? toz to kwintesencja kobiecosci... i pisze to kobieta, to wierz mi ze to jest szczere :) tez mam taka budowe, ale jeszcze pare kilo i ja "odzyskam" ;)

Gość klaupiszonek
Doszłam do tego dietą jogurtową i pływaniem w jeziorze z przyjaciółmi. Na tej opracowanej przezemnie diecie jadłam owoce warzywa i duzo duzo jogurtów dużo cukru (bo lubię) węglowodanów pieczywa ale za to zero tłuszczów nasyconych, pozatym nie brałąm jedzenia do szkoły, poprostu zapominałam o jedzeniu.

Gość klaupiszonek
Ale boono chodzi o to że jak widzisz na zdjęciu ja mam wklęsłe biodra i ten tłuszczyk powinien być tam a nie na boczkach. Chciała bym mieć idealnie okrągłe ksztauty jeśli juz nie zlikwidowanie boczków to chociażby powiększenie bioder i pośladków, żeby to okrągłe było:)