Gość paulaaat Napisano Styczeń 29, 2013 Bardzo prosze o pomoc dla mnie i moich małych dzieci. Jestem mloda mama 3 malych dzieci, znalazlam sie wraz z nimi w bardzo trudnej sytuacji zyciowej i finansowej. Czym dzieci są starsze tym jest trudniej. Mieszkam z nimi od niedawna w hostelu readaptacyjnym w Koninie poniewaz nie bylabym w stanie z moimi dochodami wynajac czegokolwiek. Jednak w hostelu odziez, jedzenie oraz wszystkie nne rzeczy musze zapewnic sobie sama. Niestety nie starcza mi na wszystko choc bardzo sie staram aby dzieciom niczego nie brakowalo. Jesli ktos z osob ktore przeczytaja te ogloszenie jest w stanie pomoc, posiada ubranka po swoich dzieciach, po sobie damskie, lub jakies inne rzeczy przydatne w domu, bardzo prosze o kontakt. W tej chwilii nawet meble w pokoju mam pozyczone od Pani kierownik poki sobie czegos nie zorganizuje. Przydalo by sie rowniez lozeczko poniewaz to ktore mam dla najmlodszego synka juz jest w rozsypce. moje dzieci sa w wieku : dziewczynka 5 lat, dziewczynka 20 miesiecy, oraz chlopiec 8 miesiecy ja nosze rozmiar ok 36-38. ja po swoich dzieciach rowniez ubranka chetnie oddam innej potrzebujacej mamie. z gory dziekuje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach