Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość paulaaat

bardzo prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość paulaaat

Bardzo prosze o pomoc dla mnie i moich małych dzieci. Jestem mloda mama 3 malych dzieci, znalazlam sie wraz z nimi w bardzo trudnej sytuacji zyciowej i finansowej. Czym dzieci są starsze tym jest trudniej. Mieszkam z nimi od niedawna w hostelu readaptacyjnym w Koninie poniewaz nie bylabym w stanie z moimi dochodami wynajac czegokolwiek. Jednak w hostelu odziez, jedzenie oraz wszystkie nne rzeczy musze zapewnic sobie sama. Niestety nie starcza mi na wszystko choc bardzo sie staram aby dzieciom niczego nie brakowalo. Jesli ktos z osob ktore przeczytaja te ogloszenie jest w stanie pomoc, posiada ubranka po swoich dzieciach, po sobie damskie, lub jakies inne rzeczy przydatne w domu, bardzo prosze o kontakt. W tej chwilii nawet meble w pokoju mam pozyczone od Pani kierownik poki sobie czegos nie zorganizuje. Przydalo by sie rowniez lozeczko poniewaz to ktore mam dla najmlodszego synka juz jest w rozsypce. moje dzieci sa w wieku : dziewczynka 5 lat, dziewczynka 20 miesiecy, oraz chlopiec 8 miesiecy ja nosze rozmiar ok 36-38. ja po swoich dzieciach rowniez ubranka chetnie oddam innej potrzebujacej mamie. z gory dziekuje!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować