Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ela w potrzebie

Pomocy nie potrafie tak dalej żyć....Pomóżcie :(

Polecane posty

Gość Ela w potrzebie

Witam Jestem Elżbieta i żałosne jest to iż muszę prosić o pieniądze( tzn. prosić o pomoc nawet o kilka złotych! Staram się jak mogę zarobić na życie ale wciąż brakuje, siedzę i szlak mnie trafia że nie ma na życie, nie ma na opał do domu pisze to ze łzami w oczach! Chodzę do lasu zbieram drewno czasem napale w domu mam teraz jakieś 11 stopni, więc nie jest źle. Ale rano jak wstanę o 4:30 czasem poleci mi łezka że tak jest zimno. Staram się w pracy jak mogę, ale to nie wystarcza, tu trzeba mieć ładną buźkę i seksowne ciało no i ciuszki, nie liczy się doświadczenie i studia. Kilka lat temu uwierzyłam, że ktoś mnie kocha i kredyt wzięłam na dom teraz spłacam go po 1200 zł miesięcznie a wypłaty mam tyle czasem 100 zł więcej się uda zarobić...... zostałam sama oczywiście mam 29 lat a on wolał młodsze! Biegam od domu do domu z ulotkami żeby dorobić, nie jestem wymagająca zjadam bułkę dziennie czasem zupę zrobię także daję radę czasem mam ochotę na jakiś owoc ale cena 8 zł jest dla mnie duża. Myślałam już o „odejściu z tego świata, ale żal mi mamy a jej wciąż mówię, że jestem szczęśliwa i że mam, co jeść. Jestem u kresu sił, jeśli ktoś ma więcej pieniędzy (może się łudzę) ale co tam ..... błagam o pomoc mam kredytu jeszcze do spłacenia 30 tysięcy ........ Będę wdzięczna jezeli ktoś podaruje mi nawet 1 zł. BZWBK 63 1090 2008 0000 0001 1879 1562

Gość zabbadooo
won na szlak po drewno!

Gość xxvictorxx
jak ci ta kase mam dac?

Gość xxvictorxx
przeciez tam sie wyswietli kto daje

Gość Ela w potrzebie
będę wdzięczna za każdą złotówke... Proszę pomóżcie mi...

Gość nnnnnnnnnn
bardzo ci współczuję, żałuję że nie mogę ci pomóc,ale głowa do góry masz dopiero 29 lat dziecinko, czy nie lepiej byłoby ci wyjechac z Polski i zarabiac po 3000 i spokojnie spłacac dług niż tutaj pracowac za bezcen i wszystko oddawac bankowi? zastanów się nad tym bardzo powaznie,

Gość Anastasssja
ja potrzebuje 250 tys na splate kredytu mieszkaniowego prosze o wplaty na rachunek 38 1050 0099 6450 9000 0000 0000 kazdy tysiac sie liczy :classic_cool:

Gość pelaska54
ja tez potrzebuje kasy na zycie.Renty nie starcza .