Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glorijja

Gdzie ten okres...

Polecane posty

Gość Glorijja

pisalam kiedys, zsunela nam sie gumka w 1 dniu dni plodnych, wiec bylismy przygotowani ze bierzemy na klatę co będzie...:-) No ale okres mi sie spóźnia, test zrobilam i jedna gruba krecha ;- brzuch boli jak diabli a krwawienia nadal nic ;-/ alez jestem zniecierpliwiona juz nie wiem co sie dzieje...moze test był zły..ale to sie zdarza chya b rzadko ;-/

Gość zxzx
ile się spóźnia i ile minęło od wpadki?

Gość spoznionakilka
ja powinnam miec miesiaczke od zeszlego czwartku, dzis mamy wtorek i nic, brzuch mnie lekko pobolewa. zaczynaja sie ciazowe mysli. chyba trzeba zrobic test :)

Gość Glorijja
zxzx - okres spóźnia się 2 dni ale zawsze mam w terminie...a wpadka byla 10 stycznia

Gość Glorijja
spóżniona - a co chcialabys - okres czy dwie kreski :-) ? bo ja to pierwsze...ale uwazam, ze trzeba byc odpowiedzialnym, no i skoro decydujemy sie na ryzyko no to niesttey ponosimy konsekwencje i tyle..mamy juz dziecko ale na drugie chcialam poczekac dluzej..zobaczymy

Gość Glorijja
o matko...w tym momencie poszlam do toalety, mam okres...uffff....ulzylo mi naprawde....musze napisac do męża :-)

Gość zxzx
no jak widać nie ma się co wkręcać. :)

Gość Glorijja
zxzx- widzisz sama, ze jednak mialam czego sie obawiac, no niestety gumka to takie średnie zabezpieczenie...chyba pomysle o plastrach/tabletkach ale nie wiem nigdy nie stosowalam