Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaki jeeden...

Moja dziewczyna mnie zdradziła...

Polecane posty

Gość taaki jeeden...

Jestem z dziewczyną od około 3 miesięcy w związku, do tej pory zawsze jej ufałem, chociaż byłem zazdrosny o jej kolegów bo ma ich dużo ale zapewniała, że to są tylko koledzy więc wierzyłem. Jakiś czas temu dała mi swojego laptopa do przejrzenie bo coś tam się działo, w czasie tego jak ja grzebałem w ustawieniach dostała wiadomość /Cześć :*/, może to głupie ale dla mnie taka emotka coś znaczy i nie wysyłam jej każdemu więc zaciekawiłem się kto tak pisze do mojej dziewczyny i przeczytałem rozmowy z tą osobą. To co przeczytałem przeraziło mnie, bo okazało się, że mnie okłamuje, była taka sytuacja jak już zaczęliśmy być razem, że pojechała do tego kolegi do domu niby się tylko spotkać ale obiecała, że wróci na noc (bo wiem, że zdarzało jej się nocować u niego), po 22 mi napisała smsa, że już jest w domu a tak naprawdę u niego spała, a na domiar wszystkiego doszło między nimi do seksu czyli mnie zdradziła :( Nie wiem jak teraz postąpić czy ją zostawić czy wybaczyć? Zależy mi na niej bardzo i powoli się w niej zakochuje.

Gość Przecież to
kurwiszon, rzuć ją bo będziesz żałował.

Gość hmmxxxx
zrob inaczej miej klase ciagnij to dalej :D oswiadcz sie jej powiedz ze wezmiecie slub :D zapros jej rodzine zapropoonuj zeby kazdy zaplacil za swoich gosci a potem zwiej z kasa a ja zostaw z rachunkami :D

uffffffffffffff.A jestes w stanie zyc i funkcjonowac w zwiazku z nia teraz ? Czy w ogole ona chce wybaczenia?Czy wie o tym , ze Ty wiesz ?

Gość taaki jeeden...
Ja jej tylko powiedziałem, że wiem o tym, że spała u niego wtedy ale o zbliżeniu nie mówiłem. Pokłóciliśmy się wtedy i mówiła, że nic między nimi wtedy nie zaszło.. kłamała mi w żywe oczy... :(

moze odpowiedz sobie na pytanie :czy wiedzac, ze klamie w zywe oczy , chcesz byc oszukiwany i jeszcze traktowany lekcewazaco ? Czy warto byc juz na poczatku zwiazku ciagle niepewnym i podejrzliwym? Jesli odpowiesz sobie na te pytania , bedziesz wiedzial co zrobic :-(

Gość PanParówka;)
Hej facet nie zalamuj sie kobieta zawsze bedzie bronila swojej godnosci nawet jesli jest zdzira moja rada to zrob tak jak ktos tu pisal wyzej poprostu waz ja wyroluj jak ona ciebie nagle jej oznajmij ze masz kogos i tyle :D i niech spada !!