Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona1234567

zdradziłam męża

Polecane posty

Gość zagubiona1234567

Witam, nie wiem co mam począć, z mężem jestem 7 lat ,4 lata po ślubie mamy córeczkę 4 letnia. Wszystko zaczęło się, kiedy w nasze życie wdarła się on(kolega) , w życiu się nie spodziewałam ,że miedzy nami może coś być, a jednak , któregoś dnia poniosło nas. Bardzo się z tym źle czuje. nie wiem co mam robić. Czuje się z tym zle, a jednak nadal chce to ciągnąc dlaczego .... co się ze mną dzieje. Proszę o poradę, normalnych ludzi, nie róbcie mi wyrzutów bo wiem ze fair nie jestem itd.

Gość Obcy ósmy pasażer na stromo
ja tego nie zrobiłam dla siebie, ja to zrobiłam dla... :D

Gość zagubiona1234567
a coś więcej he

coz ci moge napisac...ten kolega po prostu pociaga cie seksualnie, czujesz chemie i tyle...a wiadomo stara chemia wietrzeje, ale po to natura dala nam rozum aby moc wybierac miedzy miloscia i wiernoscia a pociagiem fizycznym....twoj wybor , ale pomysl co masz do stracenia...rodzine, meza, zastanow si e, albo sie rozwiedz...ale nie ran innych....

Gość zagubiona1234567
Nie mam z kim o tym pogadać, nie wiem co robić, wyznać mężowi prawdę, czy lepiej tego nie robić :(

Gość Kateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
skoncz to zanim rozwalisz swoje małżeństwo

Gość zagubiona1234567
dodam jeszcze, że on ma na imię Azor

Gość Kateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mezowi nic nie mów, w zyciu , pewnie bedzie chciał rozwodu, skoncz ten romans i wiecej nie popełniaj tego błedu

Gość kdlkajdslkjl;ald
Powiesz mężowi i masz pozamiatane. Liczysz na zrozumienie u faceta? Nawet jak wybaczy i zostanie z tobą to do końca życia przy każdej kłótni bedziesz słyszeć ze jesteś zdzirą. Po co? Było mineło, nie chcesz ciągnąc tego dalej to dziękujesz kochankowi. Gorzej jak chcesz to ciągnąć. Wtedy już musisz wiedzieć co chcesz, z którym chcesz być.

Gość zagubiona1234567
Nie potrafię sobie z tym poradzić, ciężko jest mi to ukrywać, czuję się strasznie, ale sama jestem sobie winna.

Gość zagubiona1234567
Właśnie najgorsze jest to ,że chciałabym dalej to ciągnąć sama nie wiem dlaczego, tak czuje

Gość bnbnb
moglabys podac gg?

Gość eiuujduydf
Szmata

Gość Darass
mężowi nie mów pod żadnym pozorem, bo to będzie koniec!!!! spróbuj zakończyć to co robisz za plecami...

Gość zagubiona1234567
Racja macie prawo nazywać mnie tak, zasłużyłam sobie . A komunikatorów nie Uzywam.

Gość górlaka
a długo to już trwa u Ciebie?

Gość zagubiona1234567
2 miesiace

Gość kredka_olowek---
zagubiona, ja tez mialam okazje miec super kochanka, tez gadalismy przez neta kiedy maz spal, rozmawialismy pikantnie, napisal ze przyjedzie do mnie, bylam rozpalona, szukalam sukienki , solarium, fryzjer, perfumy, jak to bedzie, dziecko do niani, ale wiesz? zmusilam sie i powiedzialam sobie ze to nie ma sensu, nie moge, on nie ma nic do stracenia, jesli nie ja to inna, ja moge stracic wszystko i tak tez sie stalo, odmowilam, zminimalizowalam kontakt do zera, a on?znalazl sobie w kilka dni inna laske :) zastanow sie i ocknij, zmus, zmus i zakoncz to!!!!!!bo bedziesz wyc

Gość górlaka
bo ja mam podobnie

Gość zagubiona1234567
Rozumiem, i wiem,że racje masz, tylko ,że ja nie potrafię tak żyć . Żyć z poczuciem takim co narobiłam

Gość kredka_olowek---
a nawet nie wiesz jaki on byl we mnie zakochany, ze nie ma innej takiej jak ja, z enie wie co sie z nim stalo, ze z nikim innym mus ie tak nie gada, ze on si emna zaopiekuje kiedy zostawie meza, jaki byl namietny, jaki oddany, czuly, zapomnij, jeden maly problem koles znajdzie inna, a ty ?uwazaj....

Gość zagubiona1234567
Ten facet tak mi sie strasznie podoba pociąga mnie strasznie, czuje ze nie chce go stracić , to jest strasznie poplątane.

Gość bnbnb
moj nr:45888838 jesli masz ochote pogadac

Gość kredka_olowek---
no ja mojego nei zdradzilam , to ta roznica, dzielilo mnie od tego niewiele, na szczescie otrzezwialam w odpowiednim momencie mysle ze powinas o tym zapominec jakos, jesli zalujesz, chcesz byc z mezem, nie mysl, czlowiek popelnia bledy, nie mow mezowi o tym , nigdy bo wtedy po was!

Gość zagubiona1234567
Własnie u mnie jest troche inaczej nie mowimy sobie kocham czy coś w tym stylu nie piszemy, tylko jak sie widzimy to cos nas do siebie ciagnie

Gość kredka_olowek---
jestes w tym po uszy, bedziesz zalowac strasznie, plakac, zobaczysz, wez sie w garsc, przestan, rzuc go, odrzuc od siebie , z zycia!! musisz go sobie obrzydzic

Gość prawde powiemm
jestes poprostu glupia szma..!ja na jego miejscy gdymym sie dowiedzial uderzylbym i oczywiscie pozew o rozwod🖐️

Gość pytaczee
pewnie ma duzego i dobrze rucha? tego ci brakowalo?

Gość zagubiona1234567
Staram się ale nie mogę :(. Ciągle o nim myślę jakaś .... ehh

Gość górlaka
masz racje ja ciągnę tą znajomość i cierpię, czekam na tel , na wiadomość najgorsza jest cisza