Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diamentowa31

obserwuje sąsiadkę już do4 faceta jej synek mówi wujku,jakie to żenujące

Polecane posty

Gość Diamentowa31

jak tak można? ma już 4 fagasa każdy to wujek a jeden nawet nazywany był tatą:o Co to dziecko później pomyśli o takiej matce?

Gość tyuytufrfrwef
Ja to co pomyśli dziecko, że sporo wujków miało. Dobrze że odpuściła nazywanie ich ojcami dziecka. :D

a ja bym ci radził pilnować swojego ogródka. Jeszcze ci ktoś drzwiami nos przytrzaśnie

Gość A co może pomyśleć
będzie miał te 15 lat to zakuma o co chodziło że matka to ladacznica a i koledzy pewnie już go pytają gdzie twój prawdziwy tata od tego się zaczyna a potem z takiego dziecka wyrośnie zakompleksiony człowiek !

Gość Diamentowa31
Nikogo nie obgaduję piszę to co widzę ,widzę wujków ,widzę jak się szlaja po nocach ,przesiaduje w autach z różnymi facetami co pól roku inny. Szkoda mi tego dzieciaka.

ja też mam takie sąsiadki trzymające rękę na pulsie. Dwie bliźniaczki stare.bardzo stare panny.one mają coś z anioła z alternatywy4. Pana z 3 dzieci.kazde z innym.i rozwódka. Taki taem tworzą że nic ich uwadze nieumknie

Gość Diamentowa31
No ja typem Anioła z Alternatywy nie jestem Nie obchodzi mnie co u kogo się dzieje! Wam napisałam pytanie co te dziecko pomyśli o swojej matce ?bo to mnie nurtuje.

Gość Oj losie
Arecki taki oburzony, bo pewnie co i rusz inną dziunie w samochodzie za klamke trzyma. A dzieci wołają za nim: ty wuju! ;)

Gość kierowca rosomaka
bo jak ojciec ma w pompie wlasne dziecko to chyba nie nalezy sie dziwic, że matka szuka mu meskiego wzorca? pierdolic co pomysli o matce co pomysli o ojcu jak dorosnie i otrząsnie sie z mrzonek, majac skale porównawczą i tatusia który się wypiał przy pierwszej lepszej okazji :classic_cool:

Gość Oj losie
Z dziecka bożka sobie zrobiłyście i macie problem: co sobie bożek pomyśli o tatusiu, a co o mamusi? A kogo obchodzi, co sobie gnój pomyśli? Od tego ma łeb żeby myślał - jego łeb, jego myśli. Swoją drogą bożek z tego wątka to sobie pewnie pomyśli: - nosz karwasz, ależ mi się qrwasz na mać trafiła!!!

Gość plotkara plotkara plotkara
!!! :P

Gość przykre
faceci, cholera jasna.

Gość a bywa też i inaczej
niesamowite z kąd w ludziach tyle zawiści

Gość SsNKWD
Jak szuka partnera to musi sprawdzić facetów :classic_cool:

Gość Stasi
A po niemiecku na taką mówimy: łajdaczka A po radziecku: bliacha.

Gość onaaaaaaaaa28
A mnie wkurzają takie osiedlowa plotkary...nie zajmują się sobą tylko wpieprzają w życie innych...Co Cię obchodzi obca kobieta, z kim sypia to jej sprawa, dopóki dziecku nie dzieje się krzywda to po co się wtrącać? Pamiętam jak chodzilam jeszcze do liceum to taka baba ode mnie z bloku rozpuściła ploty, że narkotyki biorę, a jak wyjechałam na studia, to w ciąży bylam chyba ze 3 razy, tylko bacznie się przyglądała, czy mi brzuch rośnie jak przyjeżdżałam. Teraz mieszkam już na swoim, na szczęście to nowy blok, ludzie się nie znają, tylko z widzenia, dzień dobry i każdy do siebie, takie sąsiedztwo mi pasuje, zresztą to praktycznie sami młodzi ludzie, więc mają podejście takie jak ja...