Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna dziewczyna :/ :/ :/

NIE MA go :/ frustrujace w lozku !!!

Polecane posty

uprawiam seks ze swoim obecnym partnerem od 8 mies, jest moim pierwszym i w sumie strwierdzam ze oprocz pettingu nie czuje orgazmu ani jakiegos specjalnego uniesienia, seks przynosi mi jedynie satysfakcje zaspokajania partnera, bo ja w sumie oprocz pocierania nie czuje nic :/ moj facet tez jest tym faktem zasmucony i za kazdym razem pyta czy bylo choc wiecej przyjemnosci i juz ie zoe sie doczekac az da mi orgazm , hmm zeby to bylo takie proste.... wczesniej zanim zaczelismy wspolzycie orgazm przez placowke mialam praktycznie za kazdym razem a teraz..moze raz na 3 miesiace :/ coz poczac.. ??

Gość też nie maam
ja uprawiam seks od 6 lat i ani razu nie miałam, ani w czasie seksu, ani palcówki, ani minety. ostatnio szukam sposobu na orgazm i wyczytalam na necie ze wieeeelee kobiet tez nie ma. masakra... :/ ile masz lat?

:/ dosc frustrujace :/ jak mozna chciec seksu skoro nie ma sie z tego przyjemnosci :/ zaczyna mnie to bolec bo wie jaka to moze byc przyjemnosc (mialam tak wczesniej przed seksem) i brakuje i tego :/ do Czeslawa - nie wiem zapytaj moich studentow czy juz odrobili lekcje :p

Gość też nie maam
mogę Ci jedyne podpowiedzieć, że znalazłam ostatnio na necie - kobieta 20 lat nie miała orgazmu, a zaczęła mieć kiedy kupila sobie tabletki olimp z tlenkiem azotu (takie jak na silownie), wiele osob potwierdzalo. wplywaja na krazenie co wspomaga orgazm (i u mnie sie zgadza, mam ciagle zimne stopy i dlonie). czekam na wyplate i kupie, mam nadzieje ze pomoze :) i w czasie seksu nie mysl tylko o orgazmie, bo bedzie odwrotny efekt ;)

niestety czesto mysle o tymzeby moj partner w koncu skonczyl bo w pewnym momencie zaczyna juz trzec ja mam dosc, dodam ze czesto sie kocamy - ok 2 razy dziennie, czasami 3 bo wierze ze cwiczenie czyni mistrza ale troche mnie pocieszyluscie dziewczyny :-)

probowalam ale nie moge sie jakos skupic :/