Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosalieee

mój były ma dziewczynę

Polecane posty

Gość rosalieee

dwa miesiące temu rozstałam się z chłopakiem, z którym byłam ponad rok. rozstaliśmy się za porozumieniem stron, sama miałam już dosyć tego związku, po prostu się wypaliliśmy. postanowiliśmy zostać przyjaciółmi. mój były od razu zaczął się spotykać z inną. od niedawna z nią jest. najpierw było mi źle, ale wiedziałam, że rozstanie było dobre i znajdę lepszego. teraz nie mogę sobie poradzić. poczułam, że nigdy nie przestałam go kochać, chcę tylko żeby było jak dawniej. nie mogę znieść myśli, że on ma inną i że ją kocha i ona jest dla niego wszystkim, a ja już tylko byłą. mam wrażenie, że poniekąd mi go zabrała, bo ją poznał i przyczepiła się do niego miesiąc przed naszym rozstaniem. nie moge znieść tego, że dla niego jest lepsza ode mnie. to dziecinne, ale denerwuje mnie to, że jest strasznie chuda, kiedy ja od zawsze mam kompleksy, bo jestem za gruba. chciałabym, żeby ją zostawił i wrócił, ale nic nie mogę zrobić.. wariuję..

Gość KILL BILL 2
to warjuj podjelas decyzje, uznalas ze rozstanie bylo dobre bo znajdziesz lepszego - pozostaje ci znaleźć lepszego :) zazdroscisz facetowi ze sobie zycie uklada bez kogoś kto sie wypalił?

Gość rosalieee
do mnie dotarło, że to była najgorsza decyzja w moim życiu jak narazie. głupie, wiem, ale trzeba coś stracić, żeby docenić..

Gość IMO12395
Psy ogrodnika.

Gość Agii...
Często tak jest, że doceniamy kogoś gdy go stracimy.