Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina1666

Jak dostać orgazmu w pozycji od tyłu np. na pieska?

Polecane posty

Gość marcelina1666

Jestem ciekawa,jak dostajecie orgazmu w przeróżnych pozycjach od tyłu.Pytanie jest oczywiście do kobiet.Jak wiadomo ,większość łatwiej dostaje orgazmu poprzez kontakt z łechtaczką,ale pozycje od tyłu to uniemożliwiają.Tym,co bez stymulacji łechtaczki dostają ,gratuluję im serdecznie. Pieścicie wtedy swoją łechtaczkę/ewentualnie partner,zaciskacie uda ,czy coś jeszcze innego? U mnie jest tak,że nie pamiętam,czy kiedykolwiek dostałam orgazm w pozycji na pieska,bo wtedy zapominam o pieszczeniu łechtaczki ,skupiam się na doznaniach.Myślicie,że zaciskanie ud by pomogło?

Gość rongoorongo
wystarczy pogodzić się z tym, że kobiety w takiej pozycji nie przeżywaja orgazmu , ale jednak trochę czują przyjemności jak to przy tej robocie bywa choc bez prgazmu tak to jest wszystkie kobiety tak mają nimfomanki maja lepiej bo im wystarczy podrapać w piętę i od razu mają orgazm

Gość 876556767
ja mam tylko na jezdzca chociaz czasem mnie piesci to jakby sie extra na tym skupil to moze bym doszla...

Gość 876556767
co ty gadasz... :O ja mam takie orgazmy , nieraz az tryskalam! i zawsze na jezdzca... a sama nigdy sie nie masturbowalam... nie umiem, probowalam. dopiero facet mnie podnieca, a nie moja reka.

Gość marcelina1666
Ja np. w pozycji jak leżę na brzuchu ,mogę dostać orgazm,ale przy piesku nigdy.