Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kathleenbaileyre

Padłam ofiarą psychopaty- co zrobić, pomocy!

Polecane posty

Gość kathleenbaileyre

Prawie rok temu padłam ofiarą psychopaty- ot odrzuciłam uczucia pewnego mężczyzny i od tamtej pory zaczęło sie moje piekło. Facet najpierw zaczął składac na mnie fałszywe zawiadomienia na policję - byłam wzywana w sprawie gróźb karalnych, kradzieży dvd z jego mieszkania, handlu narkotykami itp- wszystkie jego doniesienia prokuratura po kolei umarzała ( czasem nawet dwukrotnie, bo wpływały zazalenia)az w koncu prokurator nadrzędny zagroził, ze sam złozy zawiadomienie na niego, że składa fałszywe zeznania i przedstawia fałszywe dowody. Zabawa z organami scigania wiec sie mu skonczyła. Teraz za to molestuje moich znajomych, byłych narzeczonych, dociera do nich w swój sobie tylko znany sposób, prosi o spotkania, mówi, ze chce porozmawiac o mnie. Ma obsesje na moim tle, wczoraj widziałam jego auto w pobliżu mojego domu. Poradźcie mi co mam zrobic, aby sie ode mnie odczepił ? Ja nie reaguję, nie kontaktuję sie z nim, nie dzwonię do niego- z mojej strony zero kontaktów, ale on nie odpuszcza.Myślałam aby do niego zadzwonic, spotkac się i spytać o co mu chodzi? czy to dobry pomysł, bo juz sama nie wiem....

Gość dolonna
przeciez to jest stalking , nieoświecona jesteś ? możesz złożyć doniesienie na policję i podać jego dane on łamie prawo, powiedz że czujesz się zagrożona dlaczego siedzisz w koncie i się trzesiesz ? tu nie islam kobieta ma prawo sie bronić

Gość nie zallll mi cieeeeeeee
hahaha lubisz zło, to je masz :p

Gość kathleenbaileyre
Byłam na policji, złozyłam zawiadomienie o stalkingu- umorzyli z braku dowodów:(

Gość kathleenbaileyre
obiecałam mu wtedy że sie z nim prześpię, wzięłam od niego 200 zł ale sie rozmysliłam bo miałam na oku innego faceta, ale kasy nie oddałam

Gość Tiutavi
Usłyszysz na komendzie że sama tego chciałaś i że trzeba uważać kogo się wybiera.