Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina44455

dziwny śluz z pochwy!

Polecane posty

Witam! tydzien temu skończył mi sie okres.po dwóch dniach zauwazyłam, że mam obfity śluz. od dwóch dni boli mnie brzuch, jakby żołądek, mam mdłości a dzis z pochwy wyleciało mi coś podobnego do grudki, białej, podobnej do sera. nie wem co to jest, czy któraś z was tak miala??? na początku stycznia z meżem staralismy sie o dziecko, lecz niestety dostałam miesiączkę, lecz była ona baaardzo dziwna. czy jest cos ze mną nie tak> Dodam, że dbam o swoją higienę osobistą.

Gość obdarzony łysy Mundek
brylantyna , pewnie pozostalość po bytności głowy tam Twojego faceta

grudkowaty jak i serkowaty śluz to w 90 % grzybica można ja złapać nawet jak byś myła się 3 razy dziennie na to nie ma reguły idź do ginekologa

Gość dalajlamka 87
drozdzyca Candida albicans do lekarza !

Gość grzybkitamgdzies
Przedmiotowo stwierdza się ciemnoczerwony rumień błony śluzowej sromu i pochwy z obecnością grudkowych, białawych nalotów. Błona śluzowa warg sromowych jest zaczerwieniona obrzęknięta. Charakterystyczne, serowate upławy pojawiają się w przebiegu zakażenia. Poczytaj - grzybica pochwy: http://www.msfera.pl/grzybica-pochwy.html no i do lekarza!

no dobra, wszystko oki, ale jak sie pytalam no mamy lub przyjaciółki które miały grzybice pochwy to mówiły że ciągle bym miała taki serowaty śluz i by mnie swędzialo bardzo. a ja nic nie odczuwam!!! u ginekologa byłam praktcznie w miesiaczkę, poniewaz myślałam, że jestem w ciąży i poroniłam miałam tak dziwnie obfita miesiączkę ze skrzepami. i nic nie wykryl, spytal się tylko czy nie jestem w ciaży. kazał zrobic test po krwawieniu ale wyszedł ujemny. gdyby było cos nie tak to zapewne by powiedzial.

Gość gość
grzybicę można złapać nawet, jeśli ktoś naprawdę dba o higienę. najlepiej brać coś zapobiegawczo, mam na myśli probiotyk doustny i stosować dobry płyn do higieny intymnej - w ten sposób działa się od wewnątrz i od zewnątrz. co do firmy, to polecam lacibios femina - zarówno te doustne probiotyki, jak i płyn do hig.intymnej mają bardzo dobre.