Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość booooollllliiii

wy też tak macie

Polecane posty

Gość booooollllliiii

że na kilka dni przed miesiączką wszystko was bolii nawet krew w żyłach i włosy na głowie i tracicie całkowicie energię do życia?

Gość booooollllliiii
nieeee to co mi jest??????????

Gość booooollllliiii
boli i boli a oczy na zapałkach

Gość xzcz
a co gin na to?

Nie mamy tak. Ty po prostu tak masz i tyle. Owco, jesteś tak zależna od odczuć innych, że pewnie jakby ktoś powiedział, że żre własne gówno, to też byś zaczęła je jeść. Histeryczka.

Gość booooollllliiii
Gin? Odwiedziłam już wszystkich w warszawie i każdy co innego mówi Jeden że to mięśniak daje znać o sobie drugi że jakaś tam choroba już nie pamiętam nazwy tzreci że tą chorobę wyklucza i mięśniaka nie widzi czwarty że też nie widzi mięśniaka a widzi ognisko z którego może wyrosnąć a chorobę wyklucza piąty że widzi mega mięśniaki i nadżerkę ajk stąd do las vegas a szósty twierdzi że nic mi nie będzie i jestem zdrowa reszta podobnie czyli każdy co innego widzi i przypuszcza. W zasadzie mam sobie swoje lata ale nie mam swojego gina bo nie wiem czym się powinnam kierowac w jego wyborze Zawsze chodziłam do gina na zasadzie loterii dziś pójdę do tego a za miesiąc do tamtego- i nigdy ich diagnozy sie nie pokrywały Więc dalej chodzę do różnych:( O jakiej owcy pisałaś-nic ne zrozumiałam:(