Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyzzbydfgfdgd

CZEMU LUDZIE ZAKOCHUJĄC SIĘ ZACHOWUJĄ SIĘ JAK WAŻNIACY?

Polecane posty

Gość cyzzbydfgfdgd

Zauważyłam, że jak ktoś się zakochuje, to nagle robi się z niego taki ważniak, co to nie on.. "koleżanki".. znajdą chłopaka i już co to nie one.. zachowują się jakby były lepsze od całej reszty ludzkości..

Gość ochrona czereśni
przez kogos przemawia tu zazdrość? :D

Gość niskaniskaniskaniskaniskafdff
żadna zazdrośc, teraz mi nie w głowie miłostki:/ Tylko chodzi o to, że mam koleżanki i potem już ich właściwie nie mam bo one nagle nie mają czasu i właściwie koniec znajomości, ja się nie będe nikomu narzucać:/ Denerwuje mnie to, "przyjaciółka".. Miłośc miłością, no ale kurde

Gość Ellenadana
Spokojnie , zaczekaj jak sie związek rozpadnie i wtedy ty bądź wazniara, jak koleżanka wróci z podkulonym ogonem :-) Ludzie zakochani są radośni wręcz unoszą sie nad ziemia , ale przy tym są tacy serdeczni. A niektórzy niezależnie czy w związku czy nie i tak pozostaną bufonami

Gość vb12
Znam to. Koleżanka długo szukała faceta codziennie smęciła mi na gg lub przez telefon, potem znalazła to nawet nie miała czasu by odpisać na mojego smsa tygodniami lub w ogóle nie odpisywała:(

Gość cyzzbydfgfdgd
No u mnie to samo koleżanka gadała caly czas o chlopakach, że ona by chciala mieć chłopaka, ale żaden którego zna nie jest jej wart :/ i teraz jak znalazła to już w ogóle co to nie ona, patrzy na mnie z góry, albo w ogóle olewa całkowicie:/ już wtedy miała wysooką samoocenę ale teraz to już w ogóle..