Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klassyka

pierwsza miesiączka po poronieniu... "brązowa"

Polecane posty

Gość klassyka

Mam pytanie do kobiet ktore mają poronienie za sobą. Wlasnie po miesiacu od utraty ciązy dostalam pierwszą miesiączke. Jednak nie wygląda ona jak zawsze, tylko jest znaczniej mniej obfita, tak ze wystarczylaby 1 podpaska na dzien i krew jest ciemnobrązowa... Czy któras tak miala? czy to normalne? Z góy dziekuje za pomoc.

Gość ja po poronieniu
miałam kolejną miesiączkę bardzo obfitą i bolesną

Moja pojawia się 4 tygodnie po zabiegu i była dość obfita i długa (10 dni) co nie jest u mnie normą jednak drugi okres pojawił się plamieniami które trwały kilka dni (taka własnie brązowa wydzielina) by przemienić się w normalny okres. Dodam że nigdy nie miałam plamień a tu po zabiegu coś się rozregulowało. Może u ciebie też jeszcze przyjdzie okres po tych plamieniach?

Gość tyle że teraz to się zacznie
tez mialm brazowe miesiaczki potem zaszlam w ciaze i ledwo ja utrzymałam bo okazało sie ze mam bardzo niski progesteron brazowa krew miesieczna to jeden z objawow niedoboru progesteronu

Gość klassyka
dziekuje za wasze odpowiedzi. Tylko ze ja nigdy nie mialam brązowyc miesiaczek, nawet nigdy nie mialam plamien, okres zaczynal sie normalnym krwawieniem, trwal kilka dni i koniec. Moze brązowa jest bo to jeszcze stara krew z poronienia leci? nie mam pojecia, troche mnie to niepokoi, dlatego pytam. Do lekarza ide za kilka dni wiec go wtedy zapytam.