Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MartyŃCIa

Mój facet był w burdelu nie umiem z tym żyć

Polecane posty

No nie mogę wziąć sobie tego do świadomości. Cały czas o tym myślę, jak wyobrażam sobie jak ta zdzira go dotykała a on ją po prostu mnie nerwica bierze ! Mówił mi że to było dawno temu że to było tylko raz kolega go namówił niby i że wcale stosunek z nią mu się nie podobał. Wtedy nie byliśmy jeszcze razem. Ale i co z tego ?? Sama ta świadomość doprowadza mnie do szału ciężko mi to wyobrazić, czuję taki wstręt. Nie odzywam się do niego a on nie wie czemu i o co mi chodzi :/ a ja nie mogę tego zaakceptować. Kocham go ale ty myśli jak się dotykają itd nie dają mi spokoju... Masakra po prostu :( :-C

A masz pewnosć , że nie chodzi teraz jak jesteście małżeństwem...najczęściej do burdelu mają skłonność faceci w mundurach typu policja, wojsko itd....

Gość TransiEdzia
kochaniusia - zacznij lizać mu tyłek przy oralu to możęsz być pewna że będzie CI wierny :)

takie rzeczy świadczą o człowieku. sam fakt ze sie zdecydowal na cos tak brudnego już o nim świadczy. znajdz sobie innego facet. ten jest zepsuty.

Gość bnbonnn
moglabys podac gg?

Gość TransiEdzia
liż mu pupcie a wszystko bedzie dobrze :) mówię CI :*

Gość iza36 ambasador
Olej go...to dureń skoro dał się przyłapać.

Gość poka kabana
moj facet tez sie wygadal ze byl w burdelu bylo tak jak wyszedl z wojska i poszedl z kolegami, bylo to jakies 12 lat temu, ja jestem z nim od 4 tez z poczatku bylam wsciekla i obrzydzala mnie ta mysl ale szybko mi przeszlo z reszta jesli chodzi o wiernosc, to jest on idealem a jak siegniemy pamiecia wstecz, to my tez ,mamy cos na sumieniu, bylysmy mlode, glupie...

Gość poka kabana
a to ze Ci powiedzial swiadczy o jego szczerosci i wiernosci bo koorwiarz nigdy nie przyzna sie ze byl na koorwach, bedzie szedl w zaparte

To nie jest takie proste... Jesteśmy razem 7 lat teraz mi przypadkowo o tym powiedział, bo jak sądzi prędzej nie było okazji i powodu bo to wcale nie jest ważne dla niego. I nic dla niego nie znaczyło. A dla mnie to ma znaczenie ! Tyle lat razem kocham go tylko jemu pierwszemu się oddałam. A teraz takie wyznanie. Nie chce mi sie nawet z nim gadac ale nie wiem co dalej bedzie mamy tyle planów itd. On mnie nie rozumie mówi że to bylo tylko raz i nie znalismy sie wtedy i ze nie moge sie o takie cos gniewac. Tylko ze z mojej strony to nie gniew tylko inne odczucie trudne do okreslenia.

Gość jery48
A bylas dziewica gdy go poznalas?Bez odpowiedz juz mam watpliwosci.I jak Cie inny mogl dotykac? Fuj.

Gość TransiEdzia
mówię ci szmato liż mu rowa a nie wybrzydzasz i zaisz sie tym na forum !! jesteś gorsza koorwą niż ja!

Ja na sumieniu nic nie mam miałam kiedyś chłopaków za gówniarza, nawet nie wiem czy moźna ich nazwać partnerami spotykaliśmy się, małe buziaki i to wszystko. Ale gdy poznałam mojego obecnego partnera wszystko się zmieniło z nim straciłam dziewictwo on jest miłością mojego życia.

To proste dlaczego wybierają taka drogę! za prawdziwą kobitą trzeba się nabiegać (róże,kino itp, itd) aby ja zdobyć a w burdelu mają to co chcą czyli płacą i wymagają!

Zerwać ? Kocham go, układało nam się bardzo dobrze, jest mi wierny. Ale ta jego dekralacja wywróciła wszystko do góry nogami. A k*rwą żadną nie jestem jakim prawem mnie obrażasz ?

On powinien nabrac do Ciebie wstrętu, bo brzydko się odezwałaś do babci w dzieciństwie...:O

Powiem Ci tak mojego znajomego kolega był w bulderze za godz chyba coś ok 200 zł znam go i powiem tak jak go oceniam facet 30 lat raczej w uczuciach jest niestały zmienia dziewczyny jak rękawiczki a to raz z tą to z tamtą podobno raz był ale kto go wie i oczywiście żołnierz pożal się boże kto chroni nasze Państwo zwykli tchórze co nie starają się o względy kobiety tej może jedynej!

Dzięki przeczytałam ten artykuł. Nie wiem co teraz zrobić z naszym związkiem ? wszystko było dobrze a teraz nie mogę się na niczym skupic tylko o tym mysle :/

Gość bnbonnn
odezwij sie jak mozesz gg:45888838

Gość TransiEdzia
ja jebe szmato weź sie w końcu do jakiejś domowe pracya nie biadolisz na forum!!! jaka glupia pusta qrwa z ciebie!!! idz ugotuj kolacje swoejmu panu kup mu piwko i obciagnij przed TV a nie sie szmato żalisz!

Musisz mu bardzo, bardzo zaufać! ale jak raz był to kto wie czy nie pójdzie jeszcze raz skoro wie, że tak to Cię drażni(zawsze ciągnie wilka do lasu)ale jak byłaś z nim 7 lat szczęśliwa to nie przekreślaj tego a może doceń, że jest wobec Ciebie szczery:)Powodzenia

a czym się różni sex z prostytutka od sexu z kurewka (nie bierze kasy a ruchaja ją wszyscy )???

Gość natka1358
skoro nie potrafisz tego zaakceptowac Wasz związek nie ma przyszłości.. http://stylowi.pl - Dziel się swoim światem i stylem!

Oby jakiegoś pięknego dnia nie wyskoczył Ci znowu z taką informacją ale mam nadzieję, że nie ma nic w zanadrzu do ukrycia w tych sprawach!

Boze, ale ty niedojrzala jestes. Czy ty wogole wiesz jak ten swiat sie kreci? No i co z tego, ze on tam byl. Przeciez, to nie znaczy, ze on tam bedzie chodzil do konca zycia. A ty nic za uszami nie masz? Idz do zakonu wiesniaro!

olcia 55 a skąd wiesz czy tym swojego faceta nie zdradxisz wkrótce . kobiety robią łaskę, że raczą dać mężczyźnie sexxx, a facet ma popęd okrutny . Na rynku e polsce jest z 10 tyś prostytutek .Skończyły się czasy że kobiety grają sexem, .nie chcesz dać to bye bye idzie do super suki prostytutki mistrzyni loda płaci 50 zł i po imprezie . Ciężkie czasy przyszły dla kobiet w swoim ku restwie się zagubiły.

TransiEdzia : widzisz żale się bo jestem w trudnej sytuacji, dziś dziewczyny pomogą mi a jutro być może ja im. A ty taka pewna jestes ze jutro nie bedziesz sie tu z jakiegos powodu zalila ? Widac ze brak ci kultury, my z dziewczynami normalnie piszemy a ty z wyzwiskami wyskakujesz. Puknij się w czoło ! olcia55 : przez tyle czasu był i jest mi wierny nigdy nie miałam powodu go o cos podejrzewac, ufałam bardzo. Teraz jestem zmieszana, brzydzi mnie to że korzystał z usług dziwki

cukierek29 ta i ta kobieta nie ma szacunku do siebie i poczucia własnej godności!!!!!