Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaajaa

Badania lekarskie - jakie cena ?

Polecane posty

Gość kaaaaaajaa

Pracodawca powiedział że mam zrobic badania lekarskie. I że on je oplaci tylko żebym wzięła fakture. Pracuje na stanowisku pracownik administracyjny ponad 4 godziny przez komputerem. Jakie badania oprócz okulisty powinnam zrobić? I jaka jest ogólna cena? Dzwoniłam do dwóch ośrodków gdzie te badania wykonują ale u jednych nie ma okulisty, a u drugich potrzebne skierowanie. Poza tym te wredne babska co odebrały telefon były strasznie nie miłe :/ Już nawet nie wolno o nic zapytać co za kraj:/

Gość władysław 1948
zbadam cię za darmo. tylko pokaż cycki :classic_cool:

Gość fdbhnjy
to pracodawca powinien wystawić Ci skierowanie określając w nim warunki pracy i wymagane badania

Gość kaaaaaajaa
Widocznie nie wie o tym (jestem jego pierwszą pracownicą na umowe o prace), ale też tak myślalam ze musi byc skierowanie.

Gość fdbhnjy
zalezy to tez od lekarza ogolnego, ktory bedzie ci wystawial zaswiadczenie jednemu wystarczy wywiad lekarski, inny moze chciec rtg pluc

Gość fdbhnjy
wymagania to np. praca przed komputerem, dźwiganie ciężarów (określona waga), praca w wymuszonej pozycji (siedząca), narażenie na utratę słuchu (np. telefonistka), kontakt z detergentami itp. itd.

Gość no normalnie idziesz do
lekarza "przemysłowego" płacisz pięć dych i on Ci wystawia zaświadczenie że nadajesz się do pracy