nodel22 0 Napisano Styczeń 29, 2013 co ja mam zrobić ? byliśmy z dziewczyną 1,5 bez żadnej przerwy bardzo się kochaliśmy i szanowaliśmy , ale w pewnym momencie zauroczyła mnie inna dziewczyna zacząłem do niej pisać bardzo głupie rzeczy że sie w niej zakochałem i coś podobnego . Obiecała że nie powie mojej dziewczynie ale jednak powiedziała spotkała się z nia i na dowód tego pokazała jej wiadomości . Zerwała ze mną . Po 20 dniach od zerwania spotykała sie z innym ale pewnego razu za ich 3 spotkanie dowiedziałem sie że właśnei chodzą za ręke po parku i zadzwoniłem do niej wypomiałem jej wszytskie chwile te dobre i złe ona ucikła od niego wróciła do domu i powiedziała mi że mnie kocha , dzień później spotkaliśmy się u niej w domu i zaproponowała aby zacząć ze mną od początku zgodziłem sie . Teraz dzień po tym napisałem do koleżanki z klasy bo usłyszałem na lekcji pewną śmieszną rzecz i tylko o tym przypomiałem były to raptem 2 smsy dzisiaj moja dziewczyna dowiedziała sie o tym i znowu zerwała . Kocham ją i tylko ją ja o tym wiem i wiem też że ona mnie kocha co zrobić abyśmy wrócili do siebie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach