Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
nodel22

co zrobić

Polecane posty

co ja mam zrobić ? byliśmy z dziewczyną 1,5 bez żadnej przerwy bardzo się kochaliśmy i szanowaliśmy , ale w pewnym momencie zauroczyła mnie inna dziewczyna zacząłem do niej pisać bardzo głupie rzeczy że sie w niej zakochałem i coś podobnego . Obiecała że nie powie mojej dziewczynie ale jednak powiedziała spotkała się z nia i na dowód tego pokazała jej wiadomości . Zerwała ze mną . Po 20 dniach od zerwania spotykała sie z innym ale pewnego razu za ich 3 spotkanie dowiedziałem sie że właśnei chodzą za ręke po parku i zadzwoniłem do niej wypomiałem jej wszytskie chwile te dobre i złe ona ucikła od niego wróciła do domu i powiedziała mi że mnie kocha , dzień później spotkaliśmy się u niej w domu i zaproponowała aby zacząć ze mną od początku zgodziłem sie . Teraz dzień po tym napisałem do koleżanki z klasy bo usłyszałem na lekcji pewną śmieszną rzecz i tylko o tym przypomiałem były to raptem 2 smsy dzisiaj moja dziewczyna dowiedziała sie o tym i znowu zerwała . Kocham ją i tylko ją ja o tym wiem i wiem też że ona mnie kocha co zrobić abyśmy wrócili do siebie ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować