Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka151515

torbiele jajnika

Polecane posty

Gość kobietka151515

Witam ;) Piszę, ponieważ mam pewien problem... Miesiąc temu z powodu braku miesiączki poszłam do ginekologa. Okazało się, że mam torbiel czynnościową. Wzięłam duphaston i dzień po ostatniej tabletce pojawił się okres. Niestety w tym miesiącu znowu nie mam @ i zastanawiam się czy ów paskudztwo mogło mi się nie wchłonąć i stąd jej brak, czy to coś zupełnie innego? Nie mam możliwości pójścia teraz do lekarza :( Pozdrawiam serdecznie ;)

Gość kobietka151515
;>

Gość upupvupu
torbiel pojawiła się z jakiegoś powodu, prawdopodobnie z powodu zaburzeń hormonalnych jednorazowe przyjęcie duphastonu (jednocyklowe) nie ureguluje twoich zaburzen niekoniecznie musisz miec od razu torbiel, ale mozesz miec cykle bezowulacyjne i stad brak miesiaczki

Gość kobietka151515
dzięki wielkie za odpowiedź... ostatnio mam różne problemy zdrowotne i trochę powoli zaczyna mnie to przytłaczać i chciałabym żeby chociaż to się unormowało...

Gość upupvupu
samo sie nie unormuje masz jeszcze jakies problemy? wypadanie wlosow, nadmierne owlosienie, tradzik, problemy z waga (w ktorakolwiek strone)?

Gość kobietka151515
Jestem osobą bardzo szczupłą... mam dużą niedowagę. Generalnie moje problemy są związane z układem moczowym i już od ponad pół roku nie mogę znaleźć wyjścia z tej sytuacji. Mam także silne upławy mimo iż ostatnio przez swoją torbiel nie miałam cyklu. Ale jestem odsyłana od jednego lekarza do następnego i tak to trwa...