jestemmuzyka 0 Napisano Styczeń 29, 2013 Czy jest ktoś kto tak samo jak ja, jest zafascynowany muzyką zespołu Bracia, a przede wszystkim głosem Piotra?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oaaona Napisano Styczeń 31, 2013 Tak,ja:) Piotr jest bardzo utalentowanym czlowiekiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CrystalCrow 0 Napisano Luty 1, 2013 Kiedyś bardzo podobała mi się ta piosenka: http://toster.pl/tost/247699 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestemmuzyka 0 Napisano Luty 4, 2013 Zgadzam się że Piotr ma niesamowity głos, ja nie mogę się oderwać od Nad Przepaścią, od teledysku,muzyki, głosu no i tekst jest piiękny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestemmuzyka 0 Napisano Luty 4, 2013 Zgadzam się że Piotr ma niesamowity głos, ja nie mogę się oderwać od Nad Przepaścią, od teledysku,muzyki, głosu no i tekst jest piiękny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dgdddddddd Napisano Luty 6, 2013 taż mi się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnieszka juz tutaj nie mieszk Napisano Luty 6, 2013 nie słyszałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach