Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z MAŁYM CYCEM

MAŁE PIERSI

Polecane posty

Gość Z MAŁYM CYCEM

75 A LUBICIE PANOWIE?

Gość Lubicie Panie male penisy?
To wszystko na temat. Jak kobieta mnie zauroczy to zaakceptuje i pokocham takie piersi. Ale obecnie nie podniecają mnie takie. D i nieco większe to taki optymalny rozmiar;)

Gość lubie male oj lubie
ehhhh przytuliłbym je do piersi ;)

Gość burak z kauflanda
do deski klozetowej sie przytul bedziesz mial podobne doznania choc tam pod deska troche bardziej kraglo

Nienawidzę takiego skurwysyńskiego zachowania, sama mam małe i się z tym brykam, jestem jeszcze młoda, ale z tego co widzę to znaleźć normalnego człowieka/partnera/mężczyznę to po prostu cud. Jak można tak obrażać, przecież to nie jest ich(nasza) wina, że mają małe piersi, jak ktoś jest gruby, bo się zapuścił, to jest, ale jak ktoś jest gruby " po genach" to już od razu jest skreślony wg was, tak samo z piersiami. A wasze krzywe kutasy to, tak samo małe mogą wzbudzić u wielu kobiet obrzydzenie, czego wam bardziej życzę od wybuchu śmiechu :(

Gość Julaaaa89
75 C :-)

Nie ma co się przejmować małymi piersiami, to nie jest największy problem. Ja jestem z facetem półtora roku mam małe piersi, i mu to nie przeszakadza kocha mnie taką jaka jestem. Uprawiamy sex bardzo czesto i mu ten mały biust nie przeszkadza. A gdy ja narzekam że mam małe piersi to mówi : ' co się w rączce mieści to się lepiej pieści :P '. Dużo jest facetów dla któych to nie jest najważniejsze. Nie ma co się poddawać i martwić. Życie nie kończy sie na piersiach. Będzie dobrze :) Pozdrawiam wszystkie panie z małym biuścikiem :)

Gość burak z kauflanda
nie ciskaj sie tylko zastanow debilne pytanie, debilna odpowiedz a jak by zapytala , czy od tego, ze brat kalesony trzepal to moze zajsc w ciaze to tez bys byla taka wyrozumiala?? ku....wa mac co ja obchodzi opinia tumanow z durnowatego forum?? jak spotka tego wlasciwego to bedzie ja pod niebiosa wychwalal i na rekach nosil a skoro sie debilnie pyta to dostaje odpowiedzi zgodne z prawda deski to sie do nadaja do rzniecia, ale tylko i wylacznie na mniejsze deseczki

Gość A to peszek...
To ze masz 75 A to nie znaczy że nie chcemy ich zobaczyć ;) dawaj fotke najlepiej ze sterczacymi sutkami

Gość burak z kauflanda
ee tam wlasnie mi przeszlo przeczytalem o takiej jednej co to nie wie czy jest w ciazy bo chlopak nie zdazyl wyjac i po prostu odpadam niech sie pytaja, gadaja, pierdola itd na debilizm rady nie ma, tylko dlaczego kurwa debilizm rozmnaza sie najszybciej

Cycki mają znaczenie w liceum i gimnazjum. Potem liczy się wiele, wiele więcej. Jak mam cię zerżnąć na jedną noc, to co mnie cycki obchodzą? A jak mam być z tobą dłużej, to liczy się to jakie wrażenie na znajomych robisz. Dla normalnych ludzi ważniejsze jest to, co ci z paszczy wychodzi kiedy zaczynasz wypowiadać się na jakiś ważniejszy temat, a nie to jaki masz biust. Chcesz sobie nadrobić? Naucz się doskonale loda robić. Z małymi cyckamimoże i trudniej złapać faceta, ale z dobrym lodem na pewno go zatrzymasz.

Gość izusia.87
nie przejmujcie się takimi facetami,sa tez tacy co wolą małe sama takie mam bo mam 75 b,i moi partnerzy je uwielbiali tak jak imój obecny chłopak,cały czas raczki mu chodzą jestesmy ze sobą 3 lata mamy dziecko i dalej je kocha:)

Gość fdsfdsffdsd
Anony, a ja niby robiłam loda najlepiej na świecie ale i tak mnie zostawił :D Gdyż, cytuję, "seks to nie wszystko" Mam nadzieję, że z tym lodem to nie kłamał ;)

Gość burak z kauflandu
klamal tylko chcial byc mily poza tym nie wierz mu, znudzilas sie i tyle to sobie znalazl, swieze cialko

16:06 [zgłoś do usunięcia]fdsfdsffdsd Anony, a ja niby robiłam loda najlepiej na świecie ale i tak mnie zostawił Gdyż, cytuję, "seks to nie wszystko" Mam nadzieję, że z tym lodem to nie kłamał oczywiście, że kłamał. żeby tak stwierdzić musiałby duuuuże doświadczenie, jakby Polska ograła Hiszpanię w piłkę, to byłaby mistrzem świata? ;)

16:06 [zgłoś do usunięcia]fdsfdsffdsd Anony, a ja niby robiłam loda najlepiej na świecie ale i tak mnie zostawił Gdyż, cytuję, "seks to nie wszystko" Mam nadzieję, że z tym lodem to nie kłamał jaaaasne. jakby Polacy ograli Hiszpanię towarzysko, to by byli mistrzami świata?? ;) tu trzeba mieć duże doświadczenie, żeby tak stwierdzić, a nie dlatego, że mu się podobał seks oralny z Tobą. :)

16:06 [zgłoś do usunięcia]fdsfdsffdsd Anony, a ja niby robiłam loda najlepiej na świecie ale i tak mnie zostawił Gdyż, cytuję, "seks to nie wszystko" Mam nadzieję, że z tym lodem to nie kłamał jaaaasne. jakby Polacy ograli Hiszpanię towarzysko, to by byli mistrzami świata?? ;) tu trzeba mieć duże doświadczenie, żeby tak stwierdzić, a nie dlatego, że mu się podobał seks oralny z Tobą. :)