Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaLila8765

Pytanie Do facetów..Czy bogate dziewczyny was odstraszają ?

Polecane posty

Gość zaciekawionaLila8765

Dodam atrakcyjne..pomijając fakt czy dorobiły sie same czy to pieniązki rodziców.Czy naprawde każdy z was zakłada tezę że bogata znaczy pusta i wysoko się nosi.A może z góry zakładacie że nie macie szans.Nie ma co sciemniac Polska to kraj "biedny"i mało kto moze sobie pozwolic na drogie auta,wycieczki.

Gość Samotny XX
tak, takiej kobiecie nie potrzebny jest facet

Gość zgłoś do usunięcia121
Odstraszają nas chłopczyce, bez wcięcia w talii i ładnych kobiecych bioder oraz sterczącego kupra. Między obwodem talii a obwodem bioder powinno być co najmniej 30cm różnicy. Czy ma kasę czy jej nie ma, to nie ma znaczenia przy niespełnieniu pierwszego kryterium.

Gość lilka34234
faceci boja się takich kobiet..

Gość no cóż ja
tak nie zakładam i nie robi mi różnicy status materialny kobiety. Jednak większość facetów to odstraszy bo będą się czuć gorsi przy takiej :D

Gość Naukowiec Master
Jak kobieta nie ma zgrabnego tyłka, płaskiego brzucha, jędrnych cycków i znośnej buzi to żadna kasa jej nie pomoże

Gość Tak odstraszają
Odstrasza jej bogactwo/jej rodziców. Co facet może jej zaoferować? Normalnie powinien zapewnic jej byt i potmstwu a co gdy kobieta zarazbia wiecej badz wchodzi juz z duzym majatkiem? kobieta moze i lubi i potrafi to zaakceptować że facet ją sponsoruje ale facetowi ciezko przełknąc to że jest utrzymankiem - nawet jesli sam zarabia bo standard zycia podnosi majatek kobiety

Gość zgłoś do usunięcia121
A te sprawy które zostały prze zemnie opisane, za żadną kasę się nie kupi. Takie atrybuty ma się od mamy. :P Operacje plastyczne niczego nie zmieniają, córka przejmie chłopczycowy charakter figury.

Gość piszac pomijajac fakt
chcesz pominac bardzo wazny fakt. znam dziewczyne pochodzaca z biednego domu, wielodzietna rodzina, caly czas zasilki z mopsu etc., ALE dziewcze pracowite, zaradne i mysle, ze kiedys sie dorobi. czego jej zycze :) i znam rowniez laske, z domu bogata, wakacje daleko daleko stad, drogie ciuchy, drogi samochod, prawko jeszcze przed 18 itp., ale w glowie totalne siano. xxx wiec odpowiedz sobie sama.

Gość piszac pomijajac fakt
sprostowanie - dla normalnego czlowieka (czy to facet, czy kobieta) liczy sie to, co ta dziewczyna bedzie miec w glowie, tyle. bo moglo to zabrzmiec tak, ze kazda bogata to idiotka, a nie to chcialam napisac.

Gość BarbaraBasiaBaśkka
Ja ie mam dużego doświadczenia życiowego- 20 lat, jestem na studiach i są tu dwie bogate dziewczyny. Mają NAJWIĘKSZE powodzenie u facetów. Modne, ładnie ciuchy, kosmetyczka, fryzjer, zawsze opalone, zadbane paznokcie. mimo, że nie są bardzo ladne, a jedna jest lekko przy sobie, faceci se za nimi oglądają, mówią komplementy:(

Gość matimars
sadze ze nie kazdy kto jest bogaty i stac go na wszystko lub prawie wszystko jest pusty czy beznadziejny..wiele z takich osob jest rowniez bardzo samotnych i sa bardzo wrazliwi..a wiec jak zawsze nie mozna generalizowac...