Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejny przypadek 88

Kocham ją, lecz ona nigdy się o tym nie dowie.

Polecane posty

I cierpię, bo nie mogę z nią być. Z jednej strony wiem, że powinienem urwać ten kontakt, tak byłoby dla mnie zdrowiej, a drugiej, nie wiem czy byłbym w stanie normalnie funkcjonować bez jej uśmiechu, bez tych piekielnie bystrych, niebieskozielonych oczu, bez jej zmysłowego głosu, bez jej jasnej, aksamitnej w dotyku skóry, bez jej upajającego zapachu. Jest na wyciągnięcie ręki, ale jednocześnie nieosiągalna.

Gość senza silvi
senza- czesto bywa indiscursso

Gość Chips_menka
czemu jest nieosiągalna ?

Gość czemu nie mozesz
z nia byc?

Gość zolanda
A co na to twoja zona?

Gość sad sad situation
a czemu nie możecie byc razem ?

Gość IMO12395
Nie martw się autorze. Kto inny, kto gdzieś ma jej "uśmiech i bystrość" będzie ją posuwał, tak jak Ty tylko możesz sobie tylko pomarzyć. ­ A jeśli nadal będziesz przy niej głupio tkwił, to sobie jeszcze popatrzysz. :classic_cool:

Ona należy do kogoś innego. Mnie traktuje jak przyjaciela, wierzy, że z mojej strony to także tylko przyjaźń. Do tego dochodzi fakt, że mężczyzną jej życia jest ktoś bardzo dobrze mi znany. Sytuacja jak z pokręconej telenoweli, ale wpakowałem się w ten układ na własne życzenie.

Gość Chips_menka
zachwycona pewnie nie jest

Gość czemu nie mozesz
nie ma zadnych przyjazni damsko meskich bo tak to sie zazwyczaj koncyz

Gość senza silvi
czyli mowic w skrocie, typo zadurzyl sie z zonie kolegi

Nie jestem żonaty, nie wiem skąd takie wnioski.

Gość ???????????
Łukasz?

nigdy nie wypełnię jej cipy moją spermą :(

Oni także nie są małżeństwem, ale są parą. Tak, mówiąc w skrócie dokładnie tak jest.

Gość ???????????
a dziewczyna ma na imię Aga?

Gość IMO12395
Sytuacja nie pokręcona, a normalna. Ty jesteś gorszy, dlatego ona jest z tym lepszym, a na Ciebie nigdy nie spojrzy, bo wie że stać ją na coś lepszego. :classic_cool: ­ Uciekaj!

Gość senza silvi
a napisane ze jestes? czytaj i mysl łacznie

Gość sad sad situation
moim zdaniem, zaryzykuj, powiedz co czujesz moze Ona czuje to samo. Jesli nie to odpuść, nie niszcz Jej i sobie życia. Jesli z jej strony nie ma nic wiecej, to bedziesz siebie tylko tym wszystkim dręczył, nie bedziesz potrafił sie zaangażować w żaden inny związek i nie uwierzysz w to ze z kims innym bedziesz szcześliwy, powinineś być.

Gość poradze ci coś kolego
przestań żyć w sferze marzeń, wybij sobie z głowy sposob w jaki na nia patrzysz, nadzieję sobie narobiłeś bo jesteś samotny i każda bliższa koleżanka jest twoją potencjalną miłością znajdź sobie kobietę a jej nie mieszaj zycze powodzenia

Gość poradze ci coś kolego
sad sad situation -> co ty pierdolisz po co "ryzykować" skoro z góry wiadomy jest tego finał, a takie wyznanie jedynie przysporzy im problemów ona ma chłopaka z którym jest bo kocha go!!! nie chciałabym być w takiej "przyjaźni" jak ona, nie zazdroszczę

Próbowałem uciec, próbowałem. Urywałem kontakt, nie odbierałem telefonów, nie spotykałem się z nią. Próbowałem z innymi kobietami, ale w każdej dopatrywałem się JEJ. Chodziłem rozdrażniony, nie mogłem przestać o niej myśleć. W końcu poddałem się. Było mi po prostu bez niej źle.

To prawda. Gdybym wyznał, co do niej czuję, zraniłbym nas wszystkich. Próbuję znaleźć jakieś rozsądne wyjście z tej sytuacji. Myślę o wyjeździe, może kiedy znajdę się gdzieś daleko od niej, uniknę pokusy wznowienia kontaktu.

Gość ???????????
Odpowiedz mi na pytanie. :D

Gość sad sad situation
poradze Ci coś kolego ok, skoro autor postu jest przekonany o uczuciu tej dziewczyny do swojego faceta to niech nic nie mówi, niech po woli odcina sie, stopniowo próbuje o niej zapomnieć.

Gość Dama Kameliowa teraz i tu
Nie mogę patrzeć jak się męczysz. Powiedz jej to, co napisałeś (piękne wyznanie) - przynajmniej po jej reakcji będziesz pewien, co dalej. Jeślk nic - zerwij z nią kontakt - ale diametralnie.

Gość okojoo
Zgadzam sie z dama kameliowa, i tak sie meczysz, powiedz jej co czujesz bedziesz mial z glowy, dobrze wiesz ze i tak to musisz zakonczyc, przynajmniej bedziesz wiedzial czy ona cokolwiek czuje a jak nie to przeciez i tak chcesz odejsc. Niech sie dowie ze ktos ja kocha, jak jest warta tego uczucia to na pewno zareaguje tak ze nie bedziesz tego zalowac.