Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoluna

odchudzanie

Polecane posty

Gość karoluna

hej. mam pytanie. jakie macie sposoby na schudniecie ale bez jakis rygorystycznych diet. np czego jesc wiecej czego mniej. i jakie cwiczenia na spalenie tluszczu z brzucha? aerobik bedzie dobry?

Gość mimikanka
temat rzeka... przede wszystkim więcej: warzyw, wody mineralnej, ryb mniej; słodyczy, przetworzonej żywności, słodkich napojów, fast foodów Wybieraj mądrze: ciemne pieczywo zamiast jasnego (wspomaga trawienie), oleje roślinne, zamiast tłuszczów zwierzęcych (dobrze działają na serce, a kwasy omega-3 zawarte np. w oleju rzepakowym pomagają w odchudzaniu), owoce zamiast innych przekąsek w ciągu dnia, twarożki zamiast tłustego sera topionego i tak dalej i tak dalej...

Gość Ania Krostka
A mi tam pomogły tabletki Forever Slim. W porównaniu z innymi tabletkami tego typu i dietami to one u mnie wygrały. Próbowałam różnych diet i tabletek ale tylko te zdały egzamin. Poleciła mi je moja sąsiadka która też dzięki nim schudła. I to bez jakiegoś większego wysiłku. Z diety wystarczyło wyeliminować słodycze i mniej produktów przetworzonych. A jeśli chodzi o ruch to spacery wieczorne codziennie. Już po miesiącu zauważyłam 8 kilogramów mniej na wadze. Już sobie upatrzyłam fajną sukienkę w necie i pewnie niedługo będzie moja ;)