Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina512

Ciąża

Polecane posty

Gość paulina512

hej dziewczyny:) Można zajść w ciążę dzień przed planowanym okresem? okres powinnam dostać w sobotę rano według cyklu 28 dni, dzisiaj wtorek a ja nadal go nie mam. Dodam że czuję się jakbym miała okres, boli mnie brzuch, plecy, nogi wszystko po prostu. Współżyłam ze swoim chłopakiem w piątek i pękła nam prezerwatywa.. Jakieś trzy miesiące temu odstawiłam tabletki..

Przed okresem to napewno nie ale jeśli odstawilas tabletki to owulacja nie wiadomo kiedy kiedyś mi ktoś powiedział ze pa antykoncepcij można mieć owulke 2 razy w cyklu

Gość wujek zła rada
1.Znajdz w internecie dyzurna apteke 2.Ubierz się 3.Kup test 4.Wroc do domu 5.Nasikaj na test Za poradę należy się 50zł.

Gość 91 patrycja
Ja powinnam dostać okres w czwartek i też nie mam. Odstawiłam plastry Evra bo musiałam. Co prawda robiłam już dwa testy i wyszły negatywne... ale może być jeszcze za wcześnie na pozytywny wynik. Ale teoretycznie w dniu spodziewanej miesiączki wynik jest już wiarygodny więc spróbuj.

Gość paulina512
hehe, dzięki za poradę:) liczyłam na to że ktoś będzie miał podobny problem:)

Gość paulina512
sama nie wiem jak to po odstawieniu tej antykoncepcji jest, niby cykle mialam regularne co 28 dni a teraz ooo, i jak tu obliczyć dni płodne;/

Gość paulina512
do 91 patrycja : staracie się o dziecko? my nie ale jakby było to bardzo bym się cieszyła:)

Gość 91 patrycja
My wcześniej niby też nie,ale ...jakby było byśmy byli wniebowzięci :) musiałam odstawić plastry ze względu na leki , które przyjmowałam. To była nasza świadoma decyzja,że spróbujemy:) chciałabym zobaczyć dwie kreseczki na teście :(

Gość 91 patrycja
I daj znać gdybyś zrobiła test :)

Gość paulina512
zrobiłam test, wyszedl negatywny..;/ ale na teście pisze że powinno się co najmniej 6 dni po robić a u mnie niecałe 5 jest. poczekam do weekendu, jak nie dostanę okresu zrobie test ponownie:)

Gość hahahahahahhaha
Paulina 6 dni po sexie:)A tak naprawdę 10-14 dni po. To jak Ty 5 dni temu miałaś stosunek-w czasie kiedy powinnaś mieć okres to w ciąży nie jesteś na pewno:)

Gość paulina512
no o to mi chodziło, że 6 dni po seksie, chyba ktoś źle zrozumiał. Może i nie jestem, tylko dlaczego nie ma miesiączki? a ciągle czuję się jakbym ją miała

Gość hahahahahahhaha
dlaczego nie masz miesiączki??? Bo owulacja się przesunęła-proste.'Okres zawsze przychodzi 14-16 dni po owulacji.

Gość agiew
Powinny to być juz dni niepłodne, ale tak jak wyżej powiedzieli możesz mieć przesuniętą owulację. Zacznij prowadzić obserwacje swoich cykli na podstawie objawów. ew możesz sobie do tego kupić tester owu na ślinę