Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

boona tak teraz jest :) trzeba ozdobić kościół kilka bukietów, 30 chlebków i owoce jako dary , pamiątki, prezent, itd składka wynosi 150zł

Joanna- dlatego nie uczeszczam do KK taka sobie - obejrze z komp.bo z komorki nie otworze....

Jaka rolada? A robil ktos ta moja z pueczarkami na ciescie majonezowym?

To byl ostatni pist na stronie i go przeoczylam. Ake to jest wlasnie ta rolada co dawalam wam przepis bo jadlam ja u tesciowej na imieninach. Mi smakowal z czosnkowym

Gość taaaaaaaaaa
zajmij sie robieniem nowym

Butelka jutro Ci kilka pomysliw wypisze bo juz ide spac. Pa :-)

może krokiety z pieczarkami , z mięsem mielonym, papryczki faszerowane , sałatka gyros , ostatnio u znajomej jadłam sałatkę owocową pyszna :)

I znów słoneczko :):) Witam Was kawką :) Od poniedzialku do pracy to ostatnie wolne dni trzeba jakos aktywnie wykorzystac:)

Też z kawką :) zrobiłam zaczyn na bułeczki :) już dziś muszę je upiec :) Dziś zaczynam kurs :) ale nic nie powiem więcej :) :) jestem ciekawa jak mi będzie szło.

hej Butelka :) może farncuskie poduszeczki czyli ciasto francuskie i farsz mięsny, Sałatka drobiowa z kapustą pekińską, Babeczki z cebulką i boczkiem , hahah tego jeszcze nie jadłam ale wolałabym zrobić z pieczarkami :) Potem poszukam czegoś w mojej książce :)

Kotka super bulki. Jeszcze cie poprosze o przepis na chleb. W koncu w weekend na grila na dzialke. Mozna posiedxiec i odpoczac.

Gość pomarańcza-na zawsze
___

Gość vidal sassun
Joanna Ty naprawdę myslisz, że prostownica z jonizacją nie tylko nie niszczy Ci włosów ale je nawilża? :D Ty w ogóle wiesz co to jonizacja? ;D

dzien dobry:-) przepis to musze poszukac, zn musze znalezc czas by to przepisac na komorce. w lidlu maja dobre mieszanki do pieczenia i na YT tez znajdziesz duzo:-)

Czesc dziewczyny :) Ja wczoraj posadzilam w koncu kwiaty na balkonie, mialam juz wiecej nie siac pnacych bo kiedys mi prawie caly balkon obroslo, no ale skoro mam miec siatke to skusilam sie o mieszanke roslin pnacych. Bedzie mialo sie po czym pnac :D

Witam :) kotka dzięki :) Boona a jak zareagował synuś na kotka ? będziesz miała wyróżniający się balkon :) Na kursie jestem sama, haha mam tak jakby zajęcia indywidualne :) z jednej strony dobrze ale z drugiej nie ma się do kogo odezwać a 4 godz dziennie trzeba przetrwać :)

no byl w szoku :D oczywiscie w pierwszy wieczor placz bo czemu kotek nie chce przyjsc do niego, wlasciwie do tej pory kot podchodzi do niego z lekka rezerwa ;)

oplaca im sie organizowac kurs tylko dla jednej osoby?! co to za kurs? ja w zeszlym roku zapisalam sie na kurs szycia, niestety musialam przerwac:-( ale umiem cerowac,skracac spodnie i wszywac zamki w spodnie;-) przy kociakach bardzo przydatne:-D