Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

Ale siatka bedzie na stalowych linkach na calej dlugosci i szerokosci. Jak skoczy na barierke to za barierka bedzie dopiero siatka. Poprostu bede miala okratowany balkon. Hej joanna :-) jak wlosy? Ja tez dzisiaj farbowalam.

Dobrze :) muszę się teraz przyzwyczaić do ciemniejszego kooru :) Witaj sallinek no cóż mam nadzieję że w końcu się znudzi :) na nie nie robi wrażenia jej osoba czy jej wszystkie wpisy :) i resztę jej wcieleń :) To się kiedyś odwróci :) :) :)

nie robi na tobie wrażenia? to czemu z pianą na pysku robisz każdego wieczora zadymy na topiku? Możesz sobie pisać co tam chcesz, ale i tak dałaś ciała i wydało się, żeś małpkę zgrywała:P

A moj laptop ciagle nie dziala. Ale w sumie to dobrze. Wczoraj bylismy na rybach :-) .oczywiscie nic nie zlowilismy

boona ryby ? mój ojciec to typowy wędkarz , moje dzieciństwo to wypady pod namiot na weekendy nad jeziorka :) moi bracia też do tej pory jeżdżą i łowią :) zostało im

Aska no i po co piszesz? W sumie przez 3 tyg.mojej nieobecnosci chyba nie wiele sie zmienilo :O

Olej to. My liwimy od roku. Co zlowimy to wypuszczamy. Chodzi o sam wypad nad wode. I liwimy bez karty. Raz nas zlapano juz ale w Czechach. Taka sobie ja bylas nad Slaska Harta ?

Lowimy hehe. Kot zdominowal nasz dom. Dalej spi. Ogon wklada mi do nosa. Czasami musze jyz wyrzucac z lozka bo spac nue mozna.

Hej butelka. Bardzo mi przykro z powodu tego co sie stalo...:-(

boona, ale nie na ryby, bo ja ryby to tylko jeść lubię;) Ale łowić to nie - nie miałabym serca ją tak na haczyk i w ogóle:O

Butelka trudno, ale masz dla kogo wziąć się w garść , pewnie szybko to nie nastąpi ale z każdym dniem może będzie ,życzę Ci, powinno być lepiej.

Butelka. No oczywiscie ze musisz... Jest synek, maz i cale zycie przed wami. A nuz moze kiedys? :-) Taka sobie ja - tam jest bardzo fajnie. Ja tam raz zjechalam cale rowerem a raz pojechalismy z mysla o plywaniu ale kiepsko z dnem. Kamieniste i gliniaste. Przynajmniej tam gdzie nocowalismy.

boona - a takie bardziej górskie tereny typu Pradziad, albo ervenohorsk sedlo brałaś kiedyś pod uwagę?;)

Taka sobie- ja to mam zjezdzone albo na nartach albo rowerem. Nawet z mlodym jakos w pazdzierniku w Koutach za czervonohorskim przeszlismy 12 km lasem. Czesto jezdzimy tez do karlovej studzianki. Jutro poszukam fotek.

A ogolnie mowiac kocham Chechy i ten klimat. Sa bardzo bez problemowi :-D Rolada serowa brzmi fajnie :-D

Czechy. Pisze z komorki. Taka sobie pewnie znasz moj profil na fb wiec tam jest moja fotka jak stoimy razem zima i to jest wlasnie czervonohorskie sedlo

miałam zrobić bułeczki ale zebranie w kościele się przedłużyło bo mowa dziś była o składce na prezent dla parafii i takich tam .. :)

boona - prawdę mówiąc na Twój profil nie wchodziłam, tylko wiem, że jesteś w Aśki znajomych:P Ale sobie pooglądam, jak już wspomniałaś, że mogę:P Ja też lubię Czechy. Pomijając wszystko - mamy tu w końcu blisko i grzechem byłoby nie poznać własnych okolic;) To jeszcze mi powiedz czy byłaś na jeziorze w Skorochowie na Festiwalu wody i ognia - bajka!:D

Nie. Nie bylam. Jak w koncu siade normalnie do komp.to poszukam inf.o tym. Mowilam mojemu o tym festiwalu rzemiosla w Prudniku i chce jechac :-D