Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Stosunek odbył się 15 stycznia - moje dni płodne... Moje cykle są 26-27 dniowe... 24 stycznia na papierze toaletowym zauwazyłam śluz zabarwiony krwią (implantacja?). Maksymalnie dzisiaj powinnam dostac okres. Okresu brak... natomiast od około tygodnia po stosunku czuje bóle i zawroty głowy, przez kilka dni mdłości... wczoraj zrobiłam test - negatywny, dzisiaj drugi również negatywny... Mam natomiast duzo białego śluzu, co wcześniej przed okresem sie nie zdarzało, raczej były suche dni.... czy ktoś wie jakie są normy beta HCG dla 3 tygodnia ciąży??? byc może test nie wykrywa jeszcze hormonu w moczu...

Gość szczekadełko
normy w każdym laboratoriom sa inne .Idź zrób beta i na wyniku będziesz mieć wynik i normy. Na mdłości to chyba za wcześnie...

Gość na wszystko jescze
na wszystko jeszcze za wcześnie, daj na razie spokój.

Gość Tydzień po stosunku
miałaś mdłości? Wątpie, że to od ciąży za wcześnie na to...

Gość julcia0687
Wkręcasz sobie. Tak mi się wydaje. Poczekaj parę dni i powtórz test, i wtedy ewentualnie wybierz się na betę to powie Ci czy tak czy nie. Nie spotkałam się jeszcze z czymś takim jak mdłości tydzień po stosunku :o. Do okresu to czujesz się po prostu jak na okres, więc tu nie ma mowy o objawach ciąży. Najwcześniej są w 6-7 tc.

Gość szczekadełko
do mdłosci dziewczynie dolączył ból głowy, zawroty i biały śluz- typowe dla ciąży :D jutro poczuje kopniaki w brzuchu :D Biedna naczytała się pierwszych objawów ciąży - tych w 7tc i juz je ma