Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izuńkasid

Dukan 2013 Zaczynam

Polecane posty

Gość monnnn
Oki to porownamy nasze wyniki:) mam nadzieje ze jutro nic skodkiego nie zjem :)

Gość Izuńkasidn
Boje się tego mierzenia:( Trzymam kciuki dasz rade. Ja dziś w pracy chapnełam niestety :(( ale musze postanowi.. takie male coś nie może mieć przewagi nade mną :)) Nie dajmy sie kochana... bo to zrujnuje wszystko. Przemęczymy się trochę a później już tylko będziemy szczęśliwe z naszego wyglądu :) a poza tym to zbliża sie lato :) Także trzeba jakoś wyglądać:)Więc nie dajmy sie słabością naszym... chwila przyjemności w ustach a całe życie w biodrach

Gość Darass
dieta dukana to ta w której odstawiamy słodyche i biały chlebek, a jemy dużo białka??? ja facet, ważyłem za duzo i przez 4 mce stosowałem taka dietę ale wraz z duzym spadkiem masy ciała straciłem mieśnie bo dieta była zbyt radykalna i organizm wraz z tłuszczem "zjadł" mieśnie chudnie się od góry w dół, tzn twarz, barki, piersi i niestety biodra i brzuch na końcu u kobiet znikną piersi!!!!

Gość monnnn
Masz racje, takie małe cos nie bedzie mną rządzić:) lato lato oo juz coraz blizej:D wiwrze ze damy rade schudnac te nieszczesne 5-6 kg!:) ja po 19 napisze ile cm bedzie miara:)

Gość monnnn
I jak tam? Ja sie mierzylam ale "siem wstydzem" napisac;) hehehh

Gość Izuńkasid
Dokładnie to ta dieta. Nie no z tymi mięśniami nie dobrze. Ale jak sie chudnie to normalne że kobieta maleją piersi, ale cos za cs

Gość Izuńkasid
Nie miałam czasu wczoraj Ci napisać. Zleciała Ci juz waga? bo mi nie cały kg. Nie wstydz sie, bo ja napewno wygląam gorzej od Ciebie wiec nie ma co. a poza tym my tak dużo nie ważymy więc też kochaniutka nie przesadzajmy :)) to napisz i ja też napisze. a jak jadłospis?

Gość uważajcie booo
Dziewczyny, dieta Dukana jest bardzo niebezpieczna dla zdrowia, Jest to dieta białkowa bardzo obciążająca nerki i wątrobę chudnięcie następuje poprzez wprowadzenie organizmu w stan ketozy a to już jest zagrożenie zdrowotne Wiem, wiem.....czytacie i na zasadzie olewania nie potraktujecie tego powaznie Ja tę diete zastosowałam i troche zaczęłam chudnąć i czułam się naprawdę dobrze i sadziłam że jak przestrzegam zasad i dużo pije to wszystko jest w porządku.............ale nie było W drugim tygodniu diety zrobiłam sobie badania laboratoryjne, badania krwi , bo mam dostep do łatwego zrobienia szczegółowych badań, i wyszła masakra. Byłam na najlepszej drodze do rozwalenia swego zdrowia, niektóre wyniki badań były poza normą i bardzo złe, a przecież czułam sie bardzo dobrze........więc? Uważajcie, łatwo można sobie zniszczyc zdrowie i mieć potem już na zawsze niesprawne nerki....uważajcie. Nie wierzcie że jak czujecie się dobrze przy diecie białkowej to znaczy że jest dobrze.bo może byc bardzo źle, ale okaże się dopiero jak już będzie za późno i zmiany trwałe i nieodwracalne. Jedna z moich znajomych po diecie Dukana, przez wiele miesięcy leczyła się, na szczęście leczenie pomogło jej. Teraz odchudzam się zmianą stylu żywienia, na bardziej zdrowy, jem wszystko na co mam ochotę ale w mniejszych ilościach ...i chudnę .......jestem szczupła i o to chodzi.

Gość monnnn
Slodkiego nie jem- nawet pączka dzis ':D ogolnie jest ok dzis rpbie kurczaka faszerowanego pieczarkami:) i tobie do tego sos pieprzowy:) moja waga minimalnie mniejsza 55,5 talia 62cm, biodra 94 i udo 55 :(:(:(:(:( masssssakra z tymi nogami :(

Gość monnnn
Sorry biidra 96......

Gość Darass
dziewczyny!!!! pierwszy, drugi i trzeci tydzień jest prawie bez efektów, ale po przecim tygodniu (jak wytrzymacie) to waga leci w dół bardzo szybko- tak jak wcześniej pisałem, ja straciłem mięśnie stosujac tą dietę, a wiec uwazajcie na "cycki" ;-) przed utratą kilogramów jest widoczna znaczna zmiana kształtu ciała np na brzuchu,

Gość Izuńkasid.
Przeczytałam ten wpis i powiem że troszkę się wystraszyłam. ale każdy organizm jest inny,także i my też mozemy niedługo zrobić jakieś badania i wtedy bedziemy wiedziały, ale dziekujemy za informacje

Gość Izuńkasid.
Nie jest zle nie ma co sie wstydzić, Talie mam72, biodra 92 ,uda 53. Ja dzisiaj nie mam zamiaru zjeść pączka mimo wszystko... Ale pieczarek jeść nie będziesz?? bo warzyw nie można. Pewnie pyszny ten kurczak... mmm ja zjadłam na sniadanie mleko z otrebami i teraz na obiad hmmm ciężka sprawa. i na kolacje sałatka z tunczyka. No własnie moja waga tez:((

Gość Izuńkasid.
Tylko ciężko trwać w diecie bez efektów widocznych na wadze. no ale skoro mówisz ze po 3 tygodniu poleci nam to ja bym się bardzo cieszyła. Ale każdy chudnie indywidualnie. Lepiej żeby cycki spadły niż mamy chodzić tłuste:P

Gość monnnn
"Niestety" i tak zrobilam kurcZaka faszerowanego paroma pieczarkami:) dzis otrby na sniadanko obiadzik mięsko ze szpinakim:) ale sukces slodyczy po tym chromie nie jem wogole! Jutro jade na tydzien na narty :) takze troche sie poruszam:) ale prawka niestety nie zdalam (płacze) a co u Ciebie kochana?

Gość Izuńkasid
Ojej współczuje, ale nastenym będzie już lepiej :)) nie można się załamywać :) ja jeszcze nie kupilam tego chromu ale dziś kupię, cieszę się że coś pomaga. To troche kg na nartach zrzucisz, to życzę miłego wypoczynku. a jak z dietą w górach będzie?:) Wiesz cio w pierwszej fazie w ogole nie ma warzywek. chyba ze juz przeskoczyłas na druga? a u mnie jakoś leci. waga pomału w dół... do słodyczy mnie ciagnie. Dziś na śniadanko bułeczka dukanowa z twarozkiem a n obiad pewnie ugotuje kurczaczka:) i duzu duzo picia

Gość monnnn
Wiem, ze nir ma, ale nie jestwm zbyt zdyscyplinoeana:) zamiadt slodyczy juz wole te dwie pieczarki aalbo lyzke szpinaku:) zwaze i zmierze sie po gorach zobsczymy jak to bedzir:)

Gość Darass
jak chcecie spalić tłuszczyk to mozna jeszcze zastosować L Karnitynę, ta w kapsułkach jest chyba lepsza od tej w płynie - w dwa miesiące efekt jest bardzo widoczny

Gość Izuńkasid
No oki to czekam na wiadomość :)) Ja szpinaku nienawidze... Myślisz że L karnityna nam pomoże? moze waro

hej jestem na tej diecie od dzis dzisiaj zdjadłam na sniadanie jajecznice na suchej patelni ze szczypiorkiem kawe z mlekiem 0,05% i słodzikiem na obiad pieczony łosos z cebula cytryna na kolacje tosty z otrebami i tunczykiem zrobiłam sobie jeszcze galaretke mleczna wszystko zgodnie z przepisami a wy co jedliscie

Gość Darass
L Karnityna plus dieta wysokobiałkowa.... efekt murowany

Gość monnnn
Heeeeey izuń jak Twoja dieta?? Jak waga i cm??? Ja mialam kilka grzechów typu naleśniki o lody:) ale tak to nawet sie trzymałam waga mi spadła jutrp sie zmierze:) daj znać co u Ciebie?

Gość Izuńkasid
Witam wszystkich. Fajnie że nowa osóbka dołaczyła:) wiatamy. Monia ja tak samo zgrzeszyłam i to bardzo.. wiec chyba pora zacząć wszystko od nowa. także jutro zaczynam od nowa., bo moja waga spadła nie całe 2 kg:((( załamka.... zmierz się i daj znać zobaczymy jak Ci idzie :))

Gość Izuńkasid
No właśnie do L karnityny trzeba ćwiczyć... no a niby w tej diecie się nie ćwiczy :) także ja juz nie wiem. Chciałam ogarnać rowerek i codzinnie sobie pojeździć ... zawsze to takiś ruch jest

Gość Izuńkasid
Pyska a powiedz nam z jaiej wagi startujesz i jaki wzrost. jak widac Twoje menu jak najbardziej zgodne z dozwolonymi produktami ja zaczynam od jutra od nowa także utro mnaisze co i jak jadłam :))

Gość monnnn
Heey widze pusto tu i nudno:) u mnie waga 54 w sumie bex zmian ale w centymetrach -4 w biodrach:D dzis na sniadnko ktore jem o 12 serek wiejski z otrebami na obiad gotowane udko z jakami:) slodycze jem nadal ale cwiczyc TRZEBA TRZEBA TRZEBA!!! Izń szczerzr nie wiem skad to wzielas ze na dukanie nie mozna cwiczyc?? Trzeba pic 1,5 litra wody dziennie aly organiM oczyscil sie z toksyn a oczyszcza sie rowniez piprzez pot - czyli wysilek fizyczny:)

Gość Izuńkasid
Hey ciaglae jak wchodze to cisza::(( no to 4cm to duzo:) gratuluje :) czyli już zaczełas 2 faze? ja w sobote zaczynam druga:) już się nie mogę doczekać tych warzywek :)) Moniś czyli Ty ćwiczysz:) Oczywiście ćwiczenia to połowa sukcesu :) a czytałaś ksiązkę DUKANA?:) ja nie całą, ale słyszałam że nie trzeba bo i tak mimo wszystko szybko sie chudnie... ja dziś jadłam na śniadanie jajecznice... poźniej w pracy sałatke z tuńczyka i na deser mufinki cynamonowe(pyszne sa) obiadu jako obiadu czyli mięska ani rybki nie miałam :( później twarożek i na kolacje nie wiem jeszcze :) pije mało ;(

Gość Izuńkasid
Dukan mówi żeby nie ćwiczyć przez pierwsze 3-4 dni. Wtedy kiedy organizm jest osłabiony i przystosowuje się do nowej diety. o takie coś:) myślałam ze w ogóle się nie ćwiczy :) Muszę zacząć ćwiczyć koniecznie :) i może jak zniknie śnieg to będe biegała:)

Gość monnnn
Zaczynam II faze:) ksiazki nie czytalam calej ale wladnie to o czym wczoraj wspomnialam to bylo tak napisane:) ale uwazam ze cwiczyc trzeba zeby ujedrnic ta skore po spadku wagi:) izuń kiedy syaniemy na wadze i bedzie ta nasza wymarzona 4 z przodu? :) hehe

Gość Izuńkasidn
Oj Kochana ja już bardzo bym chciała zobaczyc 4 z przodu... jesteśmy na dobrej drodze :)) zazdroszczę Ci drugiej fazy :) no ale ja w sobote bądz w niedziele też zaczynam :) z warzywkami będzie ciekawiej :)) pisz jakies przepisy na obiadki drugiej fazy :) a powiedz mi jeszcze ile dni na przemiennie robisz?