Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość U nas mleko AR rozwiązało

Widzieliście to?! Rewelacja!!!

Polecane posty

Gość U nas mleko AR rozwiązało

http://www.youtube.com/watch?v=TpvxG7S0rbs Oglądam to już 5ty raz i nie mam dość. :) Emmet Kirwan ma genialną gadkę i jeszcze genialniejszy akcent z tym lojf, nojt, floj i fok. ;) Najlepszy fragment: Someone's told me the 3rd secret of Fatima but I was pissed and forgot it. Fuck it.

Ja przed chwilą ogladalam jak roczniakowi placzącemu w nieboglosy rodzice zafundowali prawdziwy tatuaz na rączce, az mnie krew zalała :/

Gość klaudynka1234
toksyczna co ty gadasz? daj lnk

Gość nadulka
na pipie niech se baba zrobi tatułaż

Gość klaudynka1234
do takich ,, rodziców "..... szkoda gadać pojebało ich? zabiłabym ich albo nie niech konają w cierpieniach

Gość Do prokuratury
Biedne dziecko popierdolonej matki. Mam nadzieje, ze tym sie zajmie jakas prokuratura a sucz pojdzie siedziec za znecanie sie.

ciekawy komentarz pod spodem: Common practice in an area where human/child trafficking is high. They do this is hopes that, if the child is to be taken and hopefully found, they can then identify them. I don't agree with it, but it is common. Jednakże - nie wiem, czy się da, ale powinno byc robione w znieczuleniu jak ktoś faktycznie boi się porwania dziecka, z drugiej strony tatuaż też można usunąć.

Gość niuniulkai
nie tylko rodzice ale ten gość co robi tatułaż temu diecku fszystkich do kamieniołomu i biczowac ich

Gość tak nie powinno byc
jakby nie patrzec, trwale oznaczanie dziecka jest karygodne ,zwlaszcaza tatuowanie niemowlakow czy malutkich dzieci tym bardziej

Gość pastelowe pola
z tym humAN TRAFFICKING TO JAKAS bzdura x co daje tatuaz? raczej zwieksza szanse, ze porywacze pozbeda sie dziecko ze wzgleddu na ryzyko albo w brutalny sposob usuna/ ukryja tatuaz x dlatego np. przy porwaniu Madeleine McCain odradzaNO RODZICOM podania znakow szczegolnych dziewczynki (plama na zrenicy)

Gość prawda ,tak jest
pastelowe pola prawda U nas mleko AR rozwiązało -swietne

Gość kropka nad i..
Ich nie idzie nazwać ,,rodzicami"

Gość ta dyskretna z osiedla
niech sobie na pipie wytatuuje