Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jasność w Mroku

Dziś z całą pewnością mogę powiedzieć, że przegrałam życie...

Polecane posty

BTW nie było mnie tutaj 15 lat, a Kafe się chyba nie zmieniło, poza brakiem pomarańczek. Samotni, sfrustrowani, pełni goryczy... Zupełnie jak ja. Jest we mnie tyle żalu, że muszę go z siebie wyrzucić. Nie szukam wsparcia, na pewno nie tutaj, ale chcę napisać co mnie boli, bo nie mam nikogo komu mogłabym o tym wszystkim powiedzieć.

Przegrałam życie, dawniej często się tak tutaj mówiło, w końcu nadszedł czas, że i ja mogę tak powiedzieć. Mam 40 lat, żyję w nieszczęśliwym małżeństwie i coraz bardziej brakuje mi chęci do życia. Jednocześnie boję się cokolwiek zmienić, nie wierzę, że jeszcze może być dobrze.

10 minut temu, Jasność w Mroku napisał:

Przegrałam życie, dawniej często się tak tutaj mówiło, w końcu nadszedł czas, że i ja mogę tak powiedzieć. Mam 40 lat, żyję w nieszczęśliwym małżeństwie i coraz bardziej brakuje mi chęci do życia. Jednocześnie boję się cokolwiek zmienić, nie wierzę, że jeszcze może być dobrze.

Jennifer to ty?

Wracając do tematu...

Przed ślubem spotykaliśmy się kilka lat i było dobrze, dlatego nie przypuszczałam co mnie czeka. Kiedy słyszę, że ludzie się nie zmieniają, że przecież każdy wiedział z kim bierze ślub, mogę się tylko uśmiechnąć pod nosem, bo oczywiście udaję, że żyję w normalnym związku. Niestety ludzie się zmieniają, albo tak dobrze kamuflują... Źle się zaczęło dziać już w pierwszym roku małżeństwa, z każdym następnym było coraz gorzej, a teraz już praktycznie nie ma nadziei na poprawę.

11 minut temu, Jasność w Mroku napisał:

Jestem tak stara, że musiałam wygooglować co to znaczy...

Dobrze, że wiesz jak korzystać z internetu. Pamiętasz dinozaury?

2 minuty temu, Jasność w Mroku napisał:

Wracając do tematu...

Przed ślubem spotykaliśmy się kilka lat i było dobrze, dlatego nie przypuszczałam co mnie czeka. Kiedy słyszę, że ludzie się nie zmieniają, że przecież każdy wiedział z kim bierze ślub, mogę się tylko uśmiechnąć pod nosem, bo oczywiście udaję, że żyję w normalnym związku. Niestety ludzie się zmieniają, albo tak dobrze kamuflują... Źle się zaczęło dziać już w pierwszym roku małżeństwa, z każdym następnym było coraz gorzej, a teraz już praktycznie nie ma nadziei na poprawę.

Nie ma nadziei bo?

Przed chwilą, Jasność w Mroku napisał:

Tak, rzucałam w nie kamieniami.

Gdybyś trochę poczekała to kometa by w nie rymsnęła.

17 minut temu, Jasność w Mroku napisał:

Bije cię czy jakie powody. nigdzie nie wychodzisz zamknął w piwnicy 😫

Edytowano przez Fifofa

Pisz ile trzeba. To miejsce umożliwia wykonanie trepanacji czaszki podczas operacji na otwartym sercu. 

Po prostu potrzebujesz się wygadać, bo na realu trzeba twardzielke zgrywać. To tak jak podróżnik musi skorzystać z toalety publicznej najlepiej bez uiszczenia opłaty. 😁

3 minuty temu, Sev napisał:

Pisz ile trzeba. To miejsce umożliwia wykonanie trepanacji czaszki podczas operacji na otwartym sercu. 

No dokładnie niech zrzuci z siebie ładunek . 😁A u Cię jak zakochana czy bliżej ziemi jesteś 🤔Kurde pojawiasz się jak wiatr i bardziej nieuchwytna niż samo widmo. 😁

Odżywiona i zadowolona z buszowania po ziemi Seven 🤔, tego typu pytania zaprzątają umysł, a nie jakieś tam😊

1 minutę temu, Get Out napisał:

No dokładnie niech zrzuci z siebie ładunek . 😁A u Cię jak zakochana czy bliżej ziemi jesteś 🤔Kurde pojawiasz się jak wiatr i bardziej nieuchwytna niż samo widmo. 😁

Hello! :] Wróciłam z wyprawy się przepakować i przyszłam się przywitać przy piątku. :] Tak, jestem w stanie takim jakim pragnęłam być od lat. Co u ciebie? Kiedy urop w końcu, Widmo? :]

Nie ma nadziei na poprawę, bo żeby coś zmienić na lepsze muszą tego chcieć obie strony. Ja już naprawdę zaczynam się zastanawiać czy to może moja wizja małżeństwa jest jakaś nierealna, czy jednak tak się do tego wszystkiego przyzwyczaiłam, że przestałam zauważać w jakiej patologii żyję. Czy to ze mną jest coś nie tak czy z tym "związkiem". 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Odżywiona i zadowolona z buszowania po ziemi Seven 🤔, tego typu pytania zaprzątają umysł, a nie jakieś tam😊

Troszkę mi zajęła wiwisekcja na własnej osobie, bo lat dobrych parę. Jest już okej. 

1 minutę temu, Jasność w Mroku napisał:

Nie ma nadziei na poprawę, bo żeby coś zmienić na lepsze muszą tego chcieć obie strony. Ja już naprawdę zaczynam się zastanawiać czy to może moja wizja małżeństwa jest jakaś nierealna, czy jednak tak się do tego wszystkiego przyzwyczaiłam, że przestałam zauważać w jakiej patologii żyję. Czy to ze mną jest coś nie tak czy z tym "związkiem". 

Dajesz mu jeszcze?  nie dawaj 

Przed chwilą, Sev napisał:

Hello! :] Wróciłam z wyprawy się przepakować i przyszłam się przywitać przy piątku. :] Tak, jestem w stanie takim jakim pragnęłam być od lat. Co u ciebie? Kiedy urop w końcu, Widmo? :]

A kto mi urlop da jak braki ludzi , bo w Holandii lepiej im płacą albo w Warszawie. Tylko niedobitki jak ja z sentymentu kują stal i mnie się opłaca, bo tacy jak ja też muszą być. 😁A gdzie byłaś i zakupy chociaż udane jakieś pamiątki z wyprawy są oprócz wspomnień .🤔

9 minut temu, Get Out napisał:

Nieuchwytna? Nie, zawsze jestem i będę! Tylko już w nieco innej konfiguracji, że się tak wysłowię. ;] Twoje miłości? Zauroczenia? Zafascynowania? 

3 minuty temu, Sev napisał:

Troszkę mi zajęła wiwisekcja na własnej osobie, bo lat dobrych parę. Jest już okej. 

Zdrowie jak jest , to reszta jest tylko procedurą jak rutyna. Kurde schudłem znowu , ale latem zwykle tak mam . 😁

4 minuty temu, mylioner z dudziarskiej napisał:

o gvrwa nie wierzę że lokalni incele podstarzali łykają takie zarzutki 

Nie ma dialogu czy daje czy nie.  Kopiuj wklej i to wszystko.

1 minutę temu, Get Out napisał:

A kto mi urlop da jak braki ludzi , bo w Holandii lepiej im płacą albo w Warszawie. Tylko niedobitki jak ja z sentymentu kują stal i mnie się opłaca, bo tacy jak ja też muszą być. 😁A gdzie byłaś i zakupy chociaż udane jakieś pamiątki z wyprawy są oprócz wspomnień .🤔

W Holandii? Hm. Ponoć najlepsze pierożki są w Wielkiej Brytanii. ;] Hehe. A byłam powiem ci  w południowo zachodniej Anglii, w Narodowym Parku gdzie po pagórkach pasą się owieczki. Wspomnienia i trochę kamieni bo zbieram. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się