Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BarbaraBasiaBaśkka

SERWIS KINOMANIAK . TV JUŻ NIE WRÓCI

Polecane posty

Gość BarbaraBasiaBaśkka

był zawieszony od kilku dni, a własnie w wiadomościach na tvn 24 mówili, coś o portalach gdzie są wrzucane nielegalne filmy i własciciele radzą sobie z tym umieszczająć informacje- nie odpowiadamy za treści umieszczane przez użytkowników, ale , że tak nie może być i, że dwa najweksze serwisy zostały tymczasowo zablokowane, aż właściicele beda mieć sparwe w sądzie i pojawił się własnie kinomaniak, ale taki zamazany, ale i tak można się było domyślić;( a tego drugiego serwisu nie kojarze

Gość DAMIAN123
Kiedyś prowadziłem jeden z największych serwisów z filami w Polsce. Zarobki oscylowały się w dziesiątkach tysięcy miesięcznie.

Gość dgsdgasga
wlasnie. najlepiej sobie cos scoagnac. a kinomaniaka nawet nie moglam korzystac bo ciagle sie nota pojawiala,ze za duzo uzytkownikow kortzysta...

Gość femina nina
Kurcze, ja na kinomaniaku wszystkie sezony "Jak poznałem waszą matkę" obejrzałam. Jeden z nielicznych portali gdzie nie musiałam się logować.

Gość kombinatorka domowa
a ja miałam premium jeszcze na pół miesiąca😭

Gość DAMIAN123
na stronach typu filmy online hosting plików można zarabiać grubą kase praktycznie nic nie robiąc. największe serwisy hostingowe zarabiająw granicach 100tys dolarów do kilku milionów dolarów miesięcznie. właściciel polskiego odsiebie zarabiał 50 koła na miesiąc. teraz moja kolej kotki. wiek jak ogarnąć system i szykuje się na conajmniej 100 tys zł miesięcznie.

Gość DAMIAN123
jak są jakieś laseczki które chciałyby zainwestować swoim ciałkiem w przyszłego milionera to zapraszam

Gość femina nina
Odwieszą go???

Gość DAMIAN123
jasne ze odwieszą. z taką kasą idą dobrzy prawnicy.

Gość do femina mozesz
jeszcze ogladac na innej stronce bez logowania

Gość argarrddo marryggord
Zaiste, wszystkie te filmy były na serwerach nie związanych wprost z portalem Kino... Zatem są one, tylko ich trzeba poszukać. Czyż nie mam racji?

Gość Twój_Demon
Oczywiście masz racje milordzie. Tylko ze te portale nie mają wyszukiwarek, działają inkognito.

Gość femina nina
Wiem, że jest tam jeszcze jakaś stronka ale na kinomaniaku najszybciej wszystko jest. Już oglądnełąm wszystkie odcinki "Jak poznałem..." i teraz muszę czekać na nowe :P I kiedy w stanach jest emitowany w poniedziałek to we wtorek jest już na kinomaniaku z napisami. Tak tak, znam angielski ale nie wszystko rozumiem, ale lubię wiedzieć dokładnie co kto mówi :)

Gość argarrddo marryggord
Słusznie prawisz, mój zacny przyjacielu. Jednakże zmyślność człowiecza i biegłość, której tak wielu już zyskało, daje nam pewne fory w tej grze. Przyznaję, że wyszukiwarka na Kinomaniaku, była zacną.

Dobra, to gdzie bez logowania i za darmo mogę obejrzeć serial " w labiryncie " ? :D Ostatecznie może być z logowaniem, ale oby za darmo! :D

Gość nikt nie jest idealnyy
może na zalukaj.tv

Gość vfffgg
przeciez ten serial jakpoznalem wasza matke jest beznadziejny,kto to oglada,chyba tylko jakies niedoroby z gimnzajum

Gość jest jeszczeee
iitv.info , z serialami ja ogladam tam, sa linki do bezplatnych i platnych hostingow, ale ja wole sobie wyslac esa za 5 zl na 15 dni na maxvideo i mam bez limitow i bez kolejek wszystko i szybko sie laduje. Tak to na maxvideo chyba 40 minut jest bez smsa, ale calkiem darmowe sa na odsiebie, na anyfiles i na putlocker.

Gość gość
polecam stronę kinos.pl bez płacenia i limitów