Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Osiria Rose

hej... jutro zaczynam głodówkę kto zechce się przyłączyc?

Polecane posty

Gość Osiria Rose

witam.... jutro zaczynam głodówkę kto sie zechce przyłączyć? ważę 78kg i mierze 160 cm trzeba zacząć się odchudzać od jutra start zapraszam!!! codziennie sama woda, trochę ćwiczeń i mnóstwo satysfakcji.

Gość Liliska
Sama woda: ? Tylko nabawisz się efektu jojo na 100% Jedz porządne śniadanie i obiad, zwłaszcza skoro zamierzasz ostro ćwiczyć, a ogranicz kolację jeśli będziesz się więcej ruszała niż teraz i jadła ciut mniej - schudniesz ale nie jak będziesz głodować

Gość Ya pyerdole
Trochę czytałem o głodówkach na polskich i zagranicznych forach, więc trochę wiem. Teraz w środku zimy jest najgorszy okres. Głodówkę najlepiej zacząć na wiosnę. Inna sprawa, że OBOWIĄZKOWO trzeba stosować przygotowanie do głodówki w postaci produktów lekkostrawnych i analogicznie ją zakończyć. A podczas jej stosowania stosować serie lewatyw. No i trzeba mieć na uwadze, aby po np 2 tygodniach rzucić się na np pizze, bo to (dosłownie) grozi śmiercią 🖐️

Gość Osiria Rose
Chce by mój tyłek wyglądał lepiej w pozycji na pieska

Gość olalalala27
Znajdź jakąś zbilansowaną dietę. Głodówka to gówno za przeproszeniem ci da, bo ona jest jedną z przyczyn spowalniania metabolizmu. Organizm jest cwańszy i kiedy stosuje się głodówkę to znacznie spowalnia przemianę materii bo organizm broni się przed głodem. Po głodówce przemiana materii jest wolna i można się spodziewać szybkiego efektu jojo. Piszesz, że oczekujesz mnóstwa satysfakcji. ZAPOMNIJ, będziesz chodzić nabuzowana, zdenerwowana i wygłodniała, a po głodówce zrobisz nalot na lodówkę i zapewne pojawi się poczucie winy. Ale to twój wybór, nic mi do tego...

Gość Osiria Rose
Ya pyerdole ja wiem jak zacząć i jak zakonczyc glodówke jem ostatnio mało i same warzywa i owoce cieszę się że tyle wiesz ale mnie nic to nie obchodzi weszło tu kilka takich, któży po prostu chcieli powiedzieć coś co dowiedzieli się u drzyzgi albo w jakichś durnych stronach dla idiotów i jak chcesz zostać dietetykiem to weż się do nauki i będziesz wspólnie z liliską radzić sobie na temat bulimii czy obżartości

Gość gość
jak twoja głodówka ile schudłaś? czynne jest to jeszcze tzn ta strona