Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsffsd

25 latek o psychice 15 latka z twarzą mordercy

Polecane posty

Gość dsffsd

Oto mój problem przez ciągłe szmacenie pod koniec podstawówki, gimnazjum i liceum jestem na studiach mam tak złamaną psychę że myślę w kategoriach dzieciaka, nigdy nie miałem dziewczyny przez moją psychę, co gorsza został mi taki nawyk że wszystko w sobie tłumie i nawet jak rozmawiam z ludźmi mam twarz nieruchomą posagową zupełnie nie jak Janne Ahonen bez uśmiechu. Za to wracając z dyskotek samemu nikt nigdy mnie nie napad, ludzie mówią że mam wyraz twarzy jak bandyta

Gość argarrddo marryggord
grunt jest ważny

Gość arritmoi
Postaraj się szufladkować emocje.Masz potencjał i powinieneś swe emocje kreatywnie kontrolować a szczególnie agresję.Mam na myśli albo trening albo tworzenie czegoś albo praca. Tłumienie może prędzej czy później może doprowadzić do wybuchu. Przede wszystkim by zacząć żyć w sposób normalny musisz wyrzucić wspomnienia...te wszystkie złe wspomnienia i doświadczenia z różnymi chujkami,debilami i idiotami jacy przyczynili się do twojego roztroju. A zadbaj by twój start był pozytywny.Nie rób żadnych rzeczy,zmarnują ci życie bo całe masz je jeszcze przed sobą.

Gość dsffsd
tylko w trakcie seksu okazuje emocje , ostatnio wchodzac w nią zatarłem dłonie naplułem w nie i krzyczałem: do boju! Polsko!