Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takanobu okabe

tak sobie czasem mysle...

Polecane posty

Gość takanobu okabe

kiedys bylo tak...bylem z kobieta dwa lata ktrocha bardzo kochalem, rzucila mnie a ja nie moglem sie z tym pogodzic przez dlugi czas , krotko po rozstaniu poznalem kogos i zwiazalem sie z nia ,choc bylem z nia kilka lat to caly czas wydawalo mi sie ze kocham poprzednia, staralem sie dla niej pomagalem bylem dobry itd , wydawalo mi sie ze kocham ja tylko w jakis sposob ale jakos nie moglem z cala radoscia ja przytulic bo w glowie wiecznie mialem poprzednia i ta dziewczyna zostawila mnie takze bo sie wypalilo... to juz 3 lata mija i wiecie co? dopiero jak odeszla zrozumialem co stracilem do dzis o niej czasem mysle , nie wszedlbym do niej na fb bo by bolalo ,nawet po 3 latach zaczela mi sie czesciej snic a zaraz po rozstaniu prawie w ogole ,ja chyba tego nie widzialem ze ja kocham nie wiem ,doszlo do mnie ze do poprzedniej musialem nic nie czuc tylko tego po prostu nie wiedzialem, jakie to glupie nie ? :)

Każdego takie coś dopada. Z czasem człowiek zaczyna dostrzegać to co miał. Nie teraz, nie jutro, nie za miesiąc, ale za dwa pięć lat.