Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jcrbh

Zauroczenie w kobiecie ponad 20 lat starszej

Polecane posty

Gość stull
Tylko czy ona tak samo podchodzi do waszej znajomości.Może ona weźmie to jednak za podryw z twojej strony. A tak naprawdę to dziwna sytuacja, gdybym patrzyła na to całkiem z boku, to powiem, że taki wypad we dwoje gdziekolwiek w miejsce publiczne to raczej zły pomysł. Mając oczywiście jeszcze na uwadze, że ona ma męża. Dlaczego tak zależny ci na tym aby z nią gdzieś się pokazać. Nie wystarczą ci spotkania domowe. To trochę dziwne.

Gość Jcrbh
Po prostu wspolna rozrywka, rozerwanie sie, oderwanie od rzeczywistosci w towarzystwie serdecznego przyjaciela. Po prostu obok siebie isc, usiasc, nic wiecej, pogadac itp.

Gość Bargaboss
sdafg---twoja tez mezatka ? :D

Gość stull
Musisz wiedzieć, że dla otoczenia taki wypad dwojga ludzi różnej płci kojarzy się jednoznacznie. Każdy kto zobaczy was w tym kinie - pomyśli że mama z synem albo para kochanków. Sory ale nikt nie pomyśli o was, że jesteście tylko przyjaciółmi. I z takimi spojrzeniami i opiniami ludzi musisz się liczyć. Myślę, że ona na to się nie zgodzi, bo ma doświadczenie życiowe i wie czym to "grozi". A sytuacja będzie naprawdę niezręczna. No niestety mamy jakie mamy społeczeństwo i mało tolerancji.

Gość sdafg
Po rozwodzie,bezdzietna.

Gość Jcrbh
Stull dokladnie o to mi chodzilo, jednak zastanawiam sie czy warto pytac? Czy to nie zniszczy naszej znajomosci, ona nie pomysli, ze chce czegos wiecej?

Gość Jcrbh
Moze kto jeszcze sie wypowie?

Gość ZA DUZ on A
czesc, ja sie wlasnie zauroczylam(powiedzmy, ze to bepieczne okreslenie)mlodszym facetem... 26 lat roznicy.. jest mi tak z tym dobrze, ze az smieje sie sama do siebie.. nic miedzy nami nie bylo, tylko rozmowy w pracy,jakies niewinne zarciki....itd. ja staram sie jakos to wszystko "bagatelizowac" w bezposrednich kontaktach, ale...wiem, ze wychodzi mi to coraz gorzej. nie moge facetowi za duzo namieszac w glowie, bo jest w trudnej sytuacji powiedzmy---zyciowej-.(jest wolny) ja..natomiast dostalam skrzydel,mysle tylko o nim,jestem szczesliwa jak nigdy od lat, robie wszystko z mega energia, podchodze do zycia na luzie, pomimo, ze tez mam problemy, jednym slowem zawdzieczam jemu ten stan i,,,tym samym ten power--ach jakie to cudne!!! a teraz mysle, ze poniewaz tak duzo mi daje, juz tylko tym, ze jest i, ze mnie dostrzega i ..lubi, ze musze sie mu jakos odwdzieczyc... pomoc,moze wlasnie nieuciekajac z tym uczuciem? o seksie mysle, rzecz jasna, o wspolnych chwialch i spacerach w miejscach....publicznych :) , tez mysle bez wiekszych obaw. chcialabym, zeby cos z tego wyszlo, nie wazne czy na miesiac, dwa 3 czy 4...wszystko jedno zycie to : cudownie przezyte chwile... niewazne z kim sie bylo, co sie robilo, wazne ile bylo tych cudownie porzezytych chwil. dodam, ze ja mam dorosle dzieci i wlasnie sie rozwodze. wszystkim piszacym tu chlopakom ..radze nie bagatelizowac tych sytuacji i miec troszke wiecej odwagi i fantazji.