Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NASL

poliestrowe bluzy np adidasa

Polecane posty

Gość NASL

witam, chciałem zapytać kogoś kto posiada bluze typu adidas firebird, czyli tzw "śliską" 100 proc poliestrową, czy pocicie się w niej bardziej niż w bawelnianych bluzach? bo ja jestem bardzo wrażliwy że tak powiem, na sklad materialu i w sztucznych rzeczach czuje się niekomfortowo.

Gość NASL
To jak, podzieli się ktoś wrażeniami z noszenia bluz typu firebird adidasa? i w ogóle takich "śliskich" bluz firm typu nike, adidas,puma, reebok, itp , raczej tych lepszych jakosciowo. Czy pocicie się bardziej niż w standardowych bluzach o skladzie np 80% bawelna/20 % poliester ?

Gość anekatips
mam taka, ale nie mam problemow, zaloz t shirt pod nia i bedzie ok

Gość Mia-mia-mia
Ja wpradzie uzywam dezodorantow.....hehe, ale wiadomo,ze cotton a polyester to zupenie dwa rozne materialy...

Gość NASL
dzieki za odpowiedzi. Nie no, wiadomo, higiena to podstawa :) Ale jednak bawełna oddycha i jest "przewiew". Są oczywiście porzadne materialy poliestrowe, np dla sportowców, ktore oddychają i odprowadzają wilgoć, no ale nie wiem jakie własciwosci ma ten poliester w owej bluzie adidasa ;) A t-shirt to pewnie ze pod nią bym założył, to oczywiste.

Moja znajoma taką ma i trzyma się jej rewelacyjnie.

Gość NASL
No w jakość nie wątpie :) Tylko czy sie w niej człowiek poci bardziej niż w bawełnie

Gość ala_ma_koty_dwa
ja nie mam hopla na punkcie markowej odzieży, w przeciwieństwie do mojego męża, chodzę na siłownię, spodnie mam z bawełny, koszulki z bawełny z lycrą na urodziny mąż mi kupił komplet z adidasa, cały sztuczny- moje spostrzeżenia- w bawełnie ćwiczę i się nie pocę, (może trochę, tak normalnie, ale nie czuję z tego powodu dyskomfortu), natomiast w plastikach, po 10 minutach mam miejscami mokre spodnie :O i to jest tak- jeśli mocno spocisz się w bawełnie,koszula pozostanie wilgotna i można tę wilgoć czuć na ciele-co nie jest pewnie zdrowe, zwłaszcza jak zmieni się gwałtownie temperaturę (otoczenia) natomiast sztuczne trzymają wilgoć z dala od ciała, ale moim zdaniem, takie ubrania wręcz wymuszają pocenie jeśli ktoś ćwiczy intensywnie, intensywnie się poci obojętnie w jakim ubraniu to taka odzież z poliestru może się sprawdzić, natomiast do "normalnego" użytkowania odradzam pot w takiej odzieży szybciej się rozkłada i po prostu się śmierdzi, dla mnie ciuchy z poliestru to jedna wielka pomyłka

Gość skorpionking
ja z własnego doświadczenia polecam stronę superstar-originals.pl stronę polecił mi znajomy i jestem mu za to dozgonnie wdzięczna:) oryginalne ubrania w nie wygórowanych cenach:)