Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malena=-=-

jak nie tyc zima?

Polecane posty

Gość malena =-=
a pamietam jak na ladowaniu tesknilas za smalcem , heh... Ciekawie ta Twoja nowa dieta wyglada i na pewno bardziej sie nadaje na dluzsze okresy czasu niz CKD. Powodzenia :) Ja znow zaczynam 5 dni ketogenicznej, bo na niej mi najlatwiej wytrwac. Duzo ostatnio cwiczylam i w pasie mi nie przybylo, ale chcialabym 0.5 kg tluszczu zrzucic przed wyjazdem na narty, zeby sobie nie odmawiac smakolykow na wyjezdzie :)

Rozwiążę Wasze problemy nieskutecznego odchudzania. Skoro wiosna w tym roku zaskoczyła Was to i Wy zaskoczcie wiosnę, -> Schudnijcie ZDROWO I TRWALE do lata ! Kontakt: Wyzwanie_na_odchudzanie@wp.pl lub pod nr telefonu 505 964 635 Czekam na tych którym znudziły się męczące diety i frustracja przy kolejnym efekcie jojo. Pozdrawiam

Gość gość
Najlepszy sposób to zapomnieć, że to zima i że zimą wszyscy tyją, po prostu mieć taki tryb życia jaki był do tej pory. Polecam też trochę o tym poczytać, na przykład tutaj http://4risk.net/aktualnosci/870/jak_zima_dbac_o_forme/ no i dla pewności porobić jakieś ćwiczenia :) Czyli banały, ale działają....

Gość kucylandia
Dla mnie na zimę najlepszym sposobem na zachowanie figury zimą jest jedna filiżanka dziennie zielonej kawy z www.zakawowani.pl . Potrafi zdziałać cuda:)

Gość gość
najlepiej to jeść mało, nie za mało tylko po prostu się kontrolować. A jak chcecie kupić jakiś fajny sprzęt do ćwiczeń to polecam http://sklep-fitness.pl - sama kupiłam bieżnie i teraz na niej ćwiczę i oglądam seriale:)

Gość gość
bieznia dobra sprawa, ale nie mam gdzie jej postawic :(