Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azymut181@wp.pl

Do Użytkowniczki o nicku: "Bez wyjścia''

Polecane posty

Skontaktuj się z lekarzami, którzy pomogą Tobie i Twojemu Dzieciątku. Tutaj podaję link do listy lekarzy specjalistów http://pro-life.pl/?a=pages&id=172 Kliknij w ''Lekarze stosujący naprotechnologię i intruktorzy modelu Creighton'' i skontaktuj się z którymś z lekarzy specjalistów z tej listy Poinformuj o swojej sytuacji i wtedy albo ten dany specjalista będzie Ci mógł pomóc, albo skieruje Cię do specjalisty, który to lepiej zrobi. Twoje dziecko już jest, Twoje dziecko żyje, bije mu serce, stale rośnie - zresztą tak samo jak pozostałe Twoje Dzieci! Czy zobaczyłaś na filmie z mikro-kamery jak bije serce dziecka w wieku 32 dni od poczęcia? http://www.ehd.org/widget2.php?movie=1&langua %20ge=71&title=1&age=2 Albo jak dziecko w wieku 7 tygodni od poczęcia miało akurat CZKAWKĘ w łonie matki? http://www.ehd.org/virtual-human-embryo/stage .php?stage=20 Tak samo żyje i zachowuje się także Twoje Dzieciątko teraz. Z jednej strony piszesz, że boisz się, że możesz poronić, piszesz że w ogóle boisz się, że nie przeżyjesz ciąży, a z drugiej strony piszesz, że brałaś coś, co miało wywołać śmierć Twojego Dziecka - to także jest niebezpieczne dla zdrowia i życia kobiety, mogło się coś stać i mogłabyś tego nie przeżyć, są kobiety, które zmarły na skutek próby farmakologicznego zabicia swojego dziecka! Nie zabijaj swojego Dzieciątka!

*ODNOŚNIE POPRAWIONEGO LINKU - jeśli się w niego kliknie, to poprawnie otwiera się ta strona (można kliknąć prawym przyciskiem, a potem lewym w ''otwórz odnośnik w nowej karcie''), natomiast jeśli się po prostu skopiuje ten link i wklei do okna przeglądarki, to wtedy nie działa. - Ponieważ w poprawnym linku po wyrazie ''/stage'' nie powinno być żadnej spacji przed kropką i powinno to wyglądać tak: ''stage.php?stage=20'' a tamten link błędnie kopiuje się ze spacją

Tutaj podaję bezpłatny numer stworzony właśnie dla kobiet, które potrzebują wsparcia dla siebie i swojego nienarodzonego dziecka: 800 112 800 (jest on bezpłatny i czynny od poniedziałku do piątku w godz. 19.00-7.00, a w pozostałe dni przez całą dobę). Są FUNDUSZE dla kobiet wychowujących dzieci! Też jest możliwość oddania dziecka, bez żadnych konsekwencji, do adopcji - wtedy też żadnej kobiety nigdy nie będzie dręczyć myśl, sumienie, że zabiła swoje dziecko. - Lepiej oddać swoje dziecko niż zostać zabójczynią swojego dziecka, Twojej Córeczki lub Synka. ALE PEWNIE NIE BĘDZIE NAWET TAKIEJ POTRZEBY, ŻEBY Z PRZYCZYN FINANSOWYCH ODDAWAĆ SWOJE DZIECKO DO ADOPCJI : Tutaj dla przykładu podaję jeden z funduszy: FUNDUSZ WSPARCIA RODZINY, którego celem jest wsparcie finansowe kobiet w ciąży znajdujących się w bardzo trudnej sytuacji materialnej i rodzinnej: http://pro-life.pl/?a=pages&id=225 Łączna pomoc w wysokości 17 000 zł Łączna pomoc w wysokości 17 000 zł (5 tysięcy zł w czasie trwania ciąży, a następnie przez dwa lata co miesiąc po 500 zł). W wyjątkowych sytuacjach będzie jeszcze wydatkowana pomoc w jeszcze w innych okresach. Możesz również osobiście skontaktować się w sprawie pomocy z Funduszu wsparcia rodziny, na wspomnianej stronie w panelu u góry strony jest zakładka "KONTAKT" i jest podany telefon, adres e-mail, także adres zwykły: ul. Krowoderska 24/6, 31-142 Kraków tel./fax (12) 421-08-43 e-mail: biuro@pro-life.pl (Sekretariat redakcji czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 9.00-15.00.) Naprawdę jest wielu ludzi, którzy mogą pomóc i chętnie pomogą! TYLKO POZWÓL SOBIE I SWOJEMU DZIECKU POMÓC!!! A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z Na stronie: http://www.unmaskingchoice.ca po zjechaniu na dół strony, można kliknąć i obejrzeć krótki film "Abortion: before & after", "aborcja przed i po" (jeśli chce się go obejrzeć wchodząc na youtube to trzeba się zalogować, ale można obejrzeć nie przechodząc na youtube - i wtedy bez logowania). Widać na nim m.in.: NAGRANIE Z MIKRO-KAMERY Z WŁASNYM ŹRÓDŁEM ŚWIATŁA, która sfilmowała poruszające się 7-tygodniowe DZIECKO W ŁONIE MATKI !!!!!!! (to nagranie pochodzi ze strony amerykańskiego projektu finansowanego z Narodowego Instytutu Zdrowia USA mającego na celu zarejestrować najwcześniejsze fazy rozwoju człowieka). Natomiast w 59 sek jest NAGRANIE Z ABORCJI wykonanej w 9. tygodniu życia dziecka: WIDAĆ JAK WYCIĄGANA JEST Z PRZEDSIONKA POCHWY MALUTKA STÓPKA, a później RĄCZKA

Na stronie: http://www.ehd.org/see-baby.php znajduje się krótki filmik - prezentacja "See Baby" - "Zobacz Dziecko", wykonana przez zespół amerykańskiego projektu mającego na celu zarejestrowanie najwcześniejszych etapów rozwoju dziecka, w całości finansowanego z funduszy Narodowego Instytutu Zdrowia USA. W 27sek filmiku widać nagranie z bliska (z MIKRO KAMERY), BIJĄCEGO SERCA DZIECKA w wieku 5 tygodni i 6 dni od poczęcia. -a wcześniej na filmie z mikro-kamery widać jak się porusza dziecko w łonie matki w wieku 7 tygodni od poczęcia A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z W 6-tygodniu życia dziecka od poczęcia, okolica warg dziecka staje się wrażliwa na dotyk, a jej podrażnienie powoduje obrót ciała dziecka. W 9-tygodniu dziecko odczuwa ból już niemal całą powierzchnią ciała. Reaguje na ból jak dorosły człowiek - odsuwa się od źródeł bólu, przesuwa w tył, gwałtownie rusza rękami i nogami, wykrzywia twarz. A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z Na stronie: http://www.lifeissues.org można najechać kursorem po lewej stronie na "Listen to the heartbeat of a baby 6.5 week from conception" I POSŁUCHAĆ JAK BIJE SERCE DZIECKA, które ma 6 i pół tygodnia od poczęcia i jest w łonie matki. A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z A tutaj zamieszczam link do zdjęcia szczątek dziecka w tym samym wieku, 7 tygodni od poczęcia, które zostało zamordowane = ''abortowane'' widać maleńkie dłonie, stópki oraz część tułowia: http://www.unmaskingchoice.ca/sites/default/files/imagecache/original/images/7weeks.jpg A na stronie: http://www.unmaskingchoice.ca/strategy/pictures/abortion można zobaczyć zdjęcia szczątków ciał dzieci zamordowanych (''abortowanych'') w różnych tygodniach życia w łonie matki.

A na tej stronie jest nagranie z MIKRO-KAMERY dziecka w wieku 7 tygodni od poczęcia http://www.ehd.org/widget2.php?movie=4&language=71&title=3&age=2 i widać twarz dziecka z profilu - widać oczy, usta, nosek dziecka. Widać także jak dziecko porusza rączkami, widać paluszki dziecka, a przez chwilę mikro-kamera sfilmowała także tułów tego dziecka w wieku 7 tygodni od poczęcia.

Serce dziecka zaczyna bić już w 21. dniu życia od poczęcia. A serce dziecka w wieku 32 dni od poczęcia bije już około 113 razy na minutę. Na poniższej stronie jest nagranie z MIKRO-KAMERY (jakość znacznie lepsza niż z usg) i widać jak bije SERCE DZIECKA w wieku 32 dni od poczęcia: http://www.ehd.org/widget2.php?movie=1&language=71&title=1&age=2 widać też jak SERCE DZIECKA w wieku 32 dni od poczęcia (4 Weeks 4 Days = 4 tygodnie 4 dni) ZMIENIA KOLOR, kiedy z każdym UDERZENIEM SERCA KREW WPŁYWA I OPUSZCZA KOMORY. Serce dziecka uderzy około 54 miliony razy przed urodzeniem, a ponad 3,2 miliardy razy w ciągu 80 lat życia... (Powyższa strona to strona projektu mającego na celu zarejestrowanie najwcześniejszych etapów życia dziecka, który został sfinansowany z funduszy Narodowego Instytutu Zdrowia USA.) UDAŁO SIĘ SFILMOWAĆ MIKRO-KAMERĄ, JAK DZIECKO w wieku 7 TYGODNI od poczęcia, W ŁONIE MATKI, MIAŁO AKURAT C - Z - K - A - W - K - Ę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tutaj podaję link do nagrania z mikro-kamery: http://www.ehd.org/virtual-human-embryo/stage.php?stage=20 Na samym początku filmu, przez pierwszych 11 sek jest pokazany model dziecka w tym wieku, natomiast NAGRANIE Z MIKRO-KAMERY zaczyna się od 12 sekundy. C - Z - K - A - W - K - Ę widać między 23sek a 25sek nagrania. Wcześniej jeszcze widać główkę dziecka, twarz dziecka, rączki, i to jak 7 tygodniowe dziecko w łonie matki rusza nóżkami. xxx ODNOŚNIE LINKU: jeśli się w niego kliknie, to strona otwiera się poprawnie (można kliknąć najpierw prawym przyciskiem, a potem lewym w ''otwórz w nowej karcie''). Natomiast jeśli się po prostu skopiuje ten link i wklei do okna przeglądarki, to wtedy nie działa. - Ponieważ w poprawnym linku po wyrazie ''/stage'' nie powinno być żadnej spacji przed kropką i powinno to wyglądać tak: ''stage.php?stage=20'', a tamten link błędnie się kopiuje ze spacją xxx

Dodaję link do najnowszego wywiadu z Nickiem Vuicicem, który mimo tego, że nie posiada rąk i nóg, żyje pełnią życia, podróżuje po świecie, robi również karierę jako inwestor na rynku nieruchomości i jest jednym z najpopularniejszych na świecie mówców motywacyjnych: http://wpolityce.pl/dzienniki/dziennik-lukasza-adamskiego/34862-jestem-dowodem-na-to-ze-bog-nie-popelnia-bledow-nick-nie-ma-nog-i-rak-mimo-to-pomaga-innym Jest też przeciwnikiem zabijania dzieci, w swoim wywiadzie tak powiedział: Nie mogę się doczekać dnia, gdy stanę przed zwolennikami aborcji i powiem im: ZABIJCIE MNIE. Lekarze nigdy nie sądzili, że będę miał tak wspaniałe życie. A co jeżeli lekarze by się wcześniej dowiedzieli o mojej niepełnosprawności i przekonali moich rodziców, że skazywanie mnie na los człowieka bez kończyn jest niehumanitarne? Jestem dowodem na to, że Bóg nie popełnia błędów. Nikt z nas nie wie, jakie Bóg ma wobec nas plany." A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z Niżej zamieszczam link do artykułu pokrótce opisującego licznych ATEISTÓW I AGNOSTYKÓW i jednocześnie silnych przeciwników mordowania dzieci w łonie matek: http://www.polskatimes.pl/artykul/10118,ateisci-i-agnostycy-takze-sa-przeciw-przerywaniu-ciazy,id,t.html Jedną z tego typu osobistości była zdeklarowana ateistka Oriana Falaci, która napisała kiedyś "List do nienarodzonego dziecka" - książkę zaczynającą się słowami: "Tej nocy wiedziałam, że byłeś. Kropelka życia, która wyrwała się z nicości?" Gdy umierała na raka i próbowano ją przekonać, że być może mogłyby ją wyleczyć KOMÓRKI MACIERZYSTE POBRANE Z LUDZKICH EMBRIONÓW, odpowiedziała: "Bardzo kocham żyć i chciałabym żyć, jak długo tylko się da. Jestem zakochana w życiu. Ale leczyć moje nowotwory wstrzykiwaniem sobie komórek pochodzących z nigdy nie- narodzonego dziecka wydaje mi się aktem kanibalizmu. To tak jak Medea, która zabija własne dzieci."

Gość dobry link
Nie ma NIGDY takiej sytuacji, która usprawiedliwiałaby zamordowanie własnego DZIECKA. http://www.stopaborcji.pl/index.php/479-zdjecie-z-aborcji-mnie-uleczylo-irene-van-der-wende-o-swojej-aborcji "Przed wejściem do gabinetu pogładziłam swój brzuch i uświadomiłam sobie, że to jest moje dziecko. Powiedziałam do towarzyszącej mi pielęgniarki 'Jestem matką', a ta położyła mi dłoń na ramieniu i odparła: 'Wszystkie tak mówicie zaraz przed aborcją'." - tak podczas dzisiejszej konferencji prasowej rozpoczęła opowieść o swoich doświadczeniach Irene van der Wende, kobieta która abortowała swoje dziecko, poczęte w wyniku gwałtu. "Widząc moje wątpliwości lekarz zaczął na mnie krzyczeć. Byłam jak zmrożona, mój mózg po prostu przestał pracować. Mnie, kobiecie wcześniej zgwałconej kazali się rozebrać, rozłożyć szeroko nogi i przywiązali je do poręczy, potem szeroko rozłożyć ręce i też je przywiązali. Dostałam zastrzyk i już nic nie pamiętałam. Obudził mnie krzyk lekarza, który kazał mi wstać, a ja czułam tylko ogromny, rozdzierający ból. Słaniając się, opierając o ścianę doszłam do łóżka w innym pokoju. Krwawiłam potem przez pół roku." Irene zrozumiała, że zabiła swoje dziecko, kiedy kilka lat temu - 25 lat po swojej aborcji zobaczyła zdjęcie 8-tygodniowego dziecka, zabitego w wyniku aborcji. "Przez 3 dni leżałam na podłodze w swoim salonie i płakałam. Potem zrozumiałam, że trzeba te zdjęcia pokazywać wszystkim. Nigdy przenigdy nie zdecydowałabym się na aborcję, gdybym wiedziała, że tak wygląda; że moje dziecko miało żebra, rączki i nóżki. To zdjęcie rozpoczęło mój proces uleczenia."

Przestańcie wypisywać te wszystkie rzeczy, ja mam troje dzieci wiem jak wygląda płód w każdym stadium. Ja nie miałam wyboru albo śmierć tego dziecka ,albo śmierć nas obydwojga. Po co to wszystko piszecie ??? Wy myślicie ,że jest mi łatwo ,że coś to zmieni. Ludzie są sytuacje kiedy trzeba wybrać lepsze zło-ja wybrałam . Wybrałam życie z trójką moich narodzonych dzieci i dawanie im miłości jakiej mi brakowało przez całe życie.Czego nie zrozumieliście z wcześniejszych moich wpisów??? To nie był mój kaprys ....

Gość akakaraka
@Bez wyjścia, im nie przegadasz, oni mają zachwiany system wartości. Postąpiłaś w słuszny sposób, jestem pewna, że nie była to dla ciebie łatwa decyzja, ale zrobiłaś to, bo było to najlepsze możliwe wyjście z Twojej sytuacji. Jesteś rozsądną kobietą, nie daj sobie zrobić wody z mózgu takim gadaniem jakichś katolickich popaprańców, którzy z jednej strony uważają, że lepiej umrzeć, niż usunąć ciążę, ale jednak nie słyszałam, żeby organizowali pogrzeby dla płodów samoczynnie przez organizm kobiety przedwcześnie wydalonych.. To hipokryci, którzy są na tyle krótkowzroczni, że uważają się za bohaterów, bo namawiają kobiety do działania wbrew sobie i rozsądkowi :/...

Nie ma ŻADNEGO uzasadnienia medycznego sytuacja, w której jakiś ''lekarz'' traktuje zabicie dziecka przed urodzeniem jako warunek konieczny do rozpoczęcia leczenia!!! Skontaktuj się z lekarzami, którzy potrafią pomóc Tobie i Twojemu Dziecku!!! W pierwszym poście na samym początku dodałem link, do jakich dobrych lekarzy specjalistów możesz się zgłosić, żeby pomogli Tobie i Twojemu Dziecku, a nie żeby zabijali Twoje Dziecko! Tobie i Twojemu Dziecku trzeba pomóc, ale nie przez zabicie ani Ciebie ani Twojego Dziecka! Jeśli się zdarza taka postawa wśród ''lekarzy'', to wynika z niedouczenia i lenistwa, oraz z gardzenia Dzieckiem przed urodzeniem (zresztą niektórzy lekarze gardzą także i tymi całkiem dorosłymi pacjentami). Możesz wybrać dla siebie i swojego Dziecka LECZENIE, a nie skazywanie swojego Dziecka na śmierć!