Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie sobie.

Jaki to jest właściwie ten MĘSKI MĘŻCZYZNA ???

Polecane posty

Gość odpowiedzcie sobie.

tyle się narzeka na mężczyzn, to jaki ten właściwy, MĘSKI powinien być?

Gość Majka2312332
Ja na swojego nie narzekam :) Kocha mnie, troszczy się, szanuje.

spokojny, kochający, wymagający, wierny, pracowity, szanujący, z dystansem do siebie, itp

Gość czteryy
uaktywniam ciebie nie mine na inteligentny

Gość Majka2312332
i mnie rucha :)

ale takiego musisz dostrzec, a jak masz w głowie impezy itp to nigdy takiego nie spotkasz. Bo taki wymaga odpowiedzialnej kobiety

Gość zuuska90
silny fizycznie i psychicznie,zaradny, opiekunczy, wierny, odpowiedzialny

Gość czteryy
znasz odpowiedzi

Gość o hohohohoho
stanowczy, bezwzględny, twardziel, złota rączka, cwaniak, brutal, wysportowany (choć tu mam na myśli bardziej posturę niż mięśnie) - ma być potężny w stosunku do mnie, żebym się czuła bezpiecznie :)

Gość szczerze to po prostu męski i
kobieca oznacza dla mnie "z charakterem" tyle że zależnie od płci tak się określa bo chyba każdą cechę wymienioną mogę odnieść do siebie, ale ważne by wiedzieć w jakiej sytuacji tak się zachować,nie można wiecznie być twardzielem czy słodką niunią a kobieta to nie delikatna istotka która potrzebuje wiecznie opieki, mężczyzna też potrzebuje oparcia, poczucia bezpieczeństwa, zaufania, troski, miłości

Gość mi wystarczy
zeby mnie szanowal i nie oszukiwal

eee, pomijam rzecz jasna te wpisy o brutalu itp :O to dla mnie jest raczej gówniarskie

Gość 1211-blah-psyhol
MĘSKI to znaczy logiczny, opanowany, konkretny

Gość mi wystarczy
tak ,to prawda

mający swoje zdanie, nawet jak trzeba to wykrzyczy to bo jak sie nie umie szanowac faceta to potem mu psycha tylko siadze przy takiej

Gość u drzwi
meski facet to zachowuej sie jak facet konkretnie z mysleniem jak cos postanowi to sie tego trzyma zwlaszcza kobiecie a dzis faceci uciekaj od zobowiazan..sa małomescy..chca miec sex nie zajmowac sie dziecmi i nie brac slubow itp..cha zyc jakby mieli po nascie lat całe zycie. meski facet mowi 2, 3 slowa ale konkretnie nawet w klotni, wlasnie mało krzyczy, nie uzwa siły itp cechuje go madrosc opanowanie inteligencja itp

Gość gvffkkg
mex masz rację ale męski to także wrażliwy, nie tylko waleczny:)

Gość n gvbhnjyu
owłosiony, potężny, silny, z niskim głosem, kwadratowa szczęka, ostre rysy twarzy, szerokie bary, wąskie biodra, mały tyłek.

Jest tak, że wiele "dziewczynek" nie kobiet uważa, że potrzebuje Mężczyznę, a kim ta dziewczyna jest w środku? Wiem po sobie. "Potrzebuje silnych ramion" a w rzeczywistości znajdzie takiego faceta, który pracuje, gotuje, sprząta, pranie zrobi itp. Po jakimś czasie kobieta go zniszczy bo inteligentny facet sobie nie da w kasze dmuchać i reagować na głupie gadania. Żona/dziewczyna/narzeczona zaczyna głupio pierdolić czy się zachowywać i taki mężczyzna odchodzi od takiej, a później żona/dziewczyna/narzeczona powie, że mnie ranił itp..

wiem, że wrażliwy bo nic się nie stanie przecież jak się jedna czy dwie łzy wyleją:P Wiem po sobie, choć młody jeszcze jestem ten temat przerabiałem setki razy:) Dlatego stałem się Mężczyzną :D

Gość n gvbhnjyu
porywczy i z wysokim popędem seksualnym

Gość do mexx_on
albo jestem zmęczona albo strasznie niezrozumiale piszesz. w tym poście z 23.43 chodziło o ... ?

Gość ti jest nas dwie
ja też nie rozumiem mexx_on

obyście dziewuszki znalazły takich porywczych, brutalnych, bezwzględnych z wysokim popędem:D ciekawe jak wtedy cienko zapiszczycie po paru miechach

Gość czteryyXXXXyy
nie mieszaj juz do tego dzieci. musisz zrozumiec ze jesli nie wiemy nic o sobie a priori to ty nie wiesz nic o mnie ex. dzieci znaja cie nie mnie ja ciebie nie musze znac do czasu naszego nowego dubla. moze byc przy drugim dublu. jeszcze nas nie ma. nigdy nas nie bedzie. wiesz o mnie wszystko bez dzieci ja wiem o tobie wszystko bo jestem twoja matka moze byc drugi dubel czyli mozemy zapomniec sie na zawsze mezu. sex for ever. udowodnie ci ze cie kocham rznac cie jak ratownik gorski w pustelni koze do twego bolu. ty musisz mi udowodnic tym samym. poprostu napisz poraz drugi ze mnie kochasz. ja ci odpisze. to bedzie dowod. bez dzieci. TY

Gość chyba niestety
nie rozumiem ostatniego wpisu :O

Gość żaba odwyk Ci nie pomaga
Żabki są śliskie :P

Gość kamil jgora
Jeżeli kobieta przesoli zupę, to facet-łajza albo uda że nie zauważa i zje albo powie kochanie chyba przesoliłaś zupę. Natomiast męski facet wyleje zupę do kibla, zbluzga kobietę, zamówi sobie pizzę i jej koszt potrąci kobiecie z kieszonkowego.