Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia_IGOJKA

upławy - problem wielu kobiet

Polecane posty

Gość mamusia_IGOJKA

witam wszystkie przyszłe mamusie :) Ja będę mamusią po raz drugi.... Założyłam ten post , bo chciałabym dowiedzieć się jak to jest u was z tymi nieszczęsnymi upławami.... Ja je mam od początku ciąży i nie mogę sobie z nimi poradzić... najpierw stosowałam nystatynę a teraz gin przepisał gyno-femidazol, sprawdzę czy pomoże.... A może macie jakieś domowe sposoby żeby ustało chociaż to pieczenie, swędzenie ?? bo ja mam jedną , która mi w sumie pomaga przy uporczywym swędzeniu .. po umyciu się smaruje "tam" sudokremem i powiem że działą, przynajmniej na jakiś czas.... Jak wy się z tym czujecie? Też nie możecie tego całkiem zwalczyć?

Gość szczekadełko
ja mam problemy ale z fizjologiczną- tą białą wydzieliną ciążową. Po zapaleniu pęcherza dostałam grzybka ale wyleczyłam go homeopatycznie i zmiana diety i grzybka nie ma

Gość ja mam w ciazy duzo
Wydzieliny i jak nigdy nie musialam uzywac wkladek tak lece na nich ciagle. Co wizyta w toalecie to zmiana. Ale nie mam zadnej infekcji,ani bakteryjnej ani grzybiczej. Po prostu taka fizjologia.

Witajcie, proszę o głosik na mojego bobasa w konkursie. Będę wdzięczna :) Nie proszę o komentarze a jedynie o głosik. xxx https://www.bobovita.pl/home/o-klubie/galeria/2691 🌻 "Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie."

Gość agula8
do autorki watku-a robiłas jakieś badania? Bo jak grzybica powraca to lekarz powinien chyba zlecić wymaz z pochwy w kierunku grzybów i bakterii-ja taki robiłam w I trymestrze. U mnie na swędzenie i pieczenie pomaga clotrimazolum-mozna od II trym-domowych sposobów nie znam, ale może probiotyki pomogą? ja w ciąży dopochwowo stosowałam invag.Ale skoro sudocrem przynosi ulge to smaruj-tylko że to nie wyleczy przyczyny...

Gość lady bronka
ja w ciąży stosowałam jeszcze lactovaginal przy takich problemach. pomagał.

Gość /:)..
gyno femidazol mi przyniósł ulge przy pieczeniu i swezeniu ale nie przy upławach