Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 500 zł. i komornik

idę na dach

Polecane posty

Gość 500 zł. i komornik

dzisiaj ma przyjść komornik, niech zabiera wszystko łącznie z moją kupą na środku pokoju i moczem w wazonie, wysram się przed jego przyjściem na środek pokoju a generalnie to na wszystko sram z pracy mnie wyrzucili na bruk bez prawa powrotu bo ktoś kupił maszyny produkcyjne za bezcen i w cenie złomu, więc koniec z produkcją a poza tym auto się zepsuło na środku skrzyżowania i TIR na to auto wjechał , fajna była ta Skoda a wczoraj otrzymałem list polecony od samego prezesa Intercity , mam zapłacić mandat za to, że popełniłem przestępstwo gdy jechałem pociągiem Intercity i konduktor mnie złapał w czasie wykonywania czynności i sfotografował w kiblu II klasy , drzwi od kibla nie zamykały się a mnie przypiliło, więc szczałem przy drzwiach otwartych do kibla a tam w tym kiblu już była miazga na podłodze i okolice kibla były osrane totalnie , capiło na cały wagon tak było zasrane ale to mnie złapano na gorącym uczynku, czyli sikaniu do muszli przy drzwiach otwartych , 500 zł. mandat do zapłacenia , idę na dach , cześć