Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mattie91.

konsekwencje nie podjęcia pracy po stażu z urzędu pracy

Polecane posty

Gość mattie91.

wtam, jestem na stażu który kończy mi się już 6go lutego, i pracodawca zadeklaeowł że mnie przyjmnie, ale ja nie chce . jeszcze im tego nie powidziałam, po prostu nie podoba mi się tam i tyle . jakie mogę ponieść konsekwencje jeśli chodzi o urząd pracy ???

Gość fggggss
hej nie musisz przyjac tej pracy i tyle, z tego co wiem z urzedu pracy wypisuja jezeli (chyba2 razy )odmowisz przyjecia preacy znalezionej przez urzad, a jesli moge wiedziec jaka to praca??

Gość mattie91.
handlowiec, ale głównie będąc na stażu byłam po to by im roznosić ulotki i takie tam ... także nie za ciekawie . jeszcze nigdy nie odmawiałam im pracy także jeśli o to chodzi to mam czystą karte i byłby to mój 1 raz jak odmówię ... a taki mam zamiar . czyli mogą mnie wyrejestrować na 3 mies. tak ??? to jeszcze nie tak źle . ktoś jeszcze się wypowie?? ;]

Gość ja pierdziuuuuu
polki to sa jednak leniwe :o wypad do garów bo do niczego innego sie nie nadajecie!

Gość mattie91.
Perwersja hmm no w sumie najlepiej będzie :D

Gość nie mam nicka
na 3 mc dostaniesz bana

Gość mattie91.
grunt że nie na rok :D trzy mies. szybko zleci ;]

Gość mattie91.
dopowie ktoś coś jeszcze na ten temat ?? :)

Gość gość
Wylecisz z Pup na 4 miechy

Gość tola z przedszkola
mattie91. Masz płacone świadczenia z PUP, że nie chcesz podjąć pracy po stażu? W końcu zawsze to jakieś pieniądze. Nową pracę zawsze możesz sobie szukać nawet gdy będziesz pracowała w tej "nie lubianej" A przyszły pracodawca inaczej będzie patrzył na Twoje CV widząc, że po stażu dana firma dała Ci umowę na dłużej. I w CV wpiszesz nie tylko sam staż ale również pracę na umowę. A to jest ważne. No i będziesz miała zachowaną ciągłość pracy co się liczy do urlopu. Nie rezygnowałabym z tej "nie lubianej" pracy. Być może z czasem będziesz wykonywała więcej obowiązków i zdobędziesz doświadczenie co jest równie ważne dla kolejnego pracodawcy jak i do wpisania w CV.